Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPRIČAO SE

Skandal: Dobio otkaz zbog komentara u prijenosu uživo o 17-godišnjakinji

Chloe Kim
Foto: Reuters/Instagram
1/7
16.02.2018.
u 13:40

Chloe je prije tri dana iznenadila svijet i u disciplini halfpipe osvojila zlato. Njezin je izgled Connor neprimjereno komentirao

Voditelj radijske postaje u San Franciscu  Patrick Connor dobio je otkaz jer je u prijenosu uživo neprimjereno komentirao izgled 17-godišnje američke snowboarderice Chloe Kim.

Ona je prije tri dana iznenadila svijet i u disciplini halfpipe osvojila zlato. Njezin je nastup Connor popratio neprimjerenim komentarom.

– Osamnaest godina napunit će 23. travnja. Vrijeme je da odbrojavamo do tada, srećo. Vruća je, opasna! Da ima 18 godina, ne bih se dvojio reći da ima fenomenalnu guzu jer je ima! Prelijepa je. Veliki sam njezin obožavatelj – rekao je Connor.

Chloe Kim
1/11

Radijska postaja ogradila se od njegovih komentara te mu dala otkaz.

Nakon svega Connor se ispričao.

– Pokušao sam na čudan način nasmijati ljude, ali nisam uspio. Moji komentari o Chloe Kim bili su i više nego neprimjereni, zapravo odvratni. Stvarno se ispričavam Chloe. Sjajno si predstavila našu zemlju. Ispričavam se kolegama i slušateljima jer sam bio totalni idiot – poručio je Connor.

Komentara 6

BE
Bel
14:54 16.02.2018.

Pretjerivanje. On je pretjerao, ali nije to bas tako strasno da bi trebao dobiti otkaz. Vise ne smijes lijepoj djevojci reci da je lijepa, da se rugobe , lezbe i gayevi valjda ne uvrijede?

RG
RuzaSapina56@gmail.com
14:07 16.02.2018.

U Hrvatskoj se možeš rugati do Mile volje i ništa ti neće biti . Kada predsjednik ( bivši) Josipovic nazove cijeli katolički svijet u Hrvatskoj Katolibanima to im je smiješno a ne za osudu kakvu BB doživio u Americi !

Avatar poljicanin
poljicanin
17:35 16.02.2018.

Veoma važna vijest...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije