Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE JE OBJAVILA

Zlatna hrvatska olimpijka Matea Jelić prima jezive i prijeteće poruke zbog izjava o Oluji

Taekwondo - Women's Welterweight 57-67kg - Medal Ceremony
Foto: MURAD SEZER/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/8
29.07.2021.
u 17:59

"Majku ti j***m ružnu. Da Bog da ti svi od raka pomrli. Ako ikada budeš imala djecu, djeca u najgori mukama, onako da se muče, godinama, da se raspadaju, a ti da gledaš i da ništa ne možeš učiniti"

Matea Jelić je djevojka koja je ponos svoje domovine i koja može biti primjer svim budućim sportašima, ali i ljudima općenito. Njena skromnost, vjera i ustrajnost vrline su koje nije lako imati niti ih održavati. Matea je uspjela. 

Foto: Instagram

I kada su sve šanse bile protiv nje, u 16 sekundi je preokrenula svoju sudbinu i osvojila Olimpijsko zlato. Kako je i sama rekla, 'obična cura iz maloga grada Knina' popela se na tron i podigla svoju zastavu i s ponosom slušala hrvatsku himnu. 

'Sanjala sam ovaj trenutak. Toliko sam ga puta zamišljala, ali nisam znala da će biti ovoliko prelijep osjećaj. Jedva sam čekala otrčati kruh sa zastavom', iskrena i puna emocija je rekla zlatna olimpijka. 

Foto: Instagram

Potom je u intervjuu za Sportske novosti otkrila kako su se njeni roditelji, koje ističe kao najveći oslonac uz Boga i trenera, upoznali poslije rata i ostali živjeti u Kninu, te da je 5. kolovoza, dan kada se slavi oslobodilačka vojno-redarstvena akcija Oluja, za nju sretan dan. 

Foto: Instagram

Naravno da Matea tu nikako nije mislila ništa loše niti je pokazala mržnju prema nekome, ali su oni koji traže manu u svemu pokušali pronaći ju i u toj izjavi pa na temelju toga poslati mladoj tekvondoašici gnjusne i nehumane poruke koje je ona objavila na svome Instagramu.

>> Pogledajte: Zlatnu i brončanu medalju naši Matea i Toni proslavili su uz šampanjac i tortu!

"Majku ti j***m ružnu. Da Bog da ti svi od raka pomrli. Ako ikada budeš imala djecu, djeca u najgori mukama, onako da se muče, godinama, da se raspadaju, a ti da gledaš i da ništa ne možeš učiniti. Da Bog da ti djeca na rukama umrla, a ti živjela 100 godina, da patiš", samo je jedna od nehumanih poruka koje je naša olimpijka dobila.

Foto: Instagram

Komentara 169

TS
tsomething
18:21 29.07.2021.

Svaka cast Matea, sad si jos veca u mojim ocima jer cijenis slobodu koju ti je dao tvoj narod. Za to smo se borili i borit cemo se opet ako i kad bude trebalo! Cestitke na pobjedi i ovo je samo jedna u nizu, bit ce toga jos. Ostani lijepa, pametna i zdrava. Ne boj se nikoga! Iznad svih HRVATSKA!!!

BO
bolnaistina
18:27 29.07.2021.

Matea, samo budi ponosna na Oluju.

Avatar Idler
Idler
18:53 29.07.2021.

Sam bude joj jasnije (a i ostaloj mladeži) s kim su im roditelji živjeli v onoj državi, potom ratovali....i na kraju pobijedili veličanstvenom Olujom 😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije