Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neugodna vijest

Zlatko Horvat zbog crvenog kartona neće igrati u Celju

Zlatko Horvat
Goran Stanzl/PIXSELL
24.09.2015.
u 11:30

Boris Dvoršek - 
S Borcem debitirao u Strumici. Minutu do kraja imao 30:27, a izborio tek remi.

Rukometaši PPD Zagreba bit će oslabljeni na gostovnaju kod Pivovarne Laško u subotu, 26. rujna u 2. kolu skupine Lige prvaka. Europski rukometni savez kaznio je Zlatka Horvata, kapetana "plinara" sa jednom utakmicom neigranja zbog crvenog kartona na utakmici protiv Kiela.

Prilika za Rakovića

Zlajo će sigurno puno nedostajati Veselinu Vujoviću, treneru PPD Zagreba koji će ostati bez sigurnog izvođača sedmeraca, bez izuzetno važnog i borbenog igrača u obrani i bez igrača koji prvi trči u kontru.

Umjesto Horvata jedina opcija na desnom krilu je Luka Raković koji nije baš najsjajnije ušao u sezonu. Utakmica u Celju bit će njegov trenutak istine – ili je ili nije od velike pomoći klubu iz Veprinečke.

U njemačkom prvenstvu Kiel je još jednom posrnuo. Ovoga puta na gostovanju u Göppingenu gdje je domaćin slavio sa osam pogodaka razlike (29:21). Domagoj Duvnjak postigao je tek jedan pogodak za "zebre". I kad već ne ide Kielu, jako dobro ide berlinskim "lisicama".

Füchse, osvajač klupskog prvenstva svijeta, osvojio je bod na gostovanju kod Flensburga (30:30). Drago Vuković postigao je pet, a Jakov Gojun jedan pogodak za "lisice". Löwen je lako svladao Stuttgart (Čorić 1) sa 31:20.

U francuskom prvenstvu PSG našeg trenera Zvonimira Serdarušića pobijedio je St. Rapohael sa 34:27. Igor Vori se za domaće nije upisao u listu strijelaca. Creteil (Šunjić devet obrana) je pobijedio Aix (31:29), Tremblay je bio bolji od Dunkerquea (Mamić 1) pobijedivši sa 25:24, dok je Montpellier bio bolji od Cessona (36:29) u kojem je zablistalo nekadašnje krilo PPD Zagreba, Damir Batinović koji je postigao čak sedam pogodaka.

Kopljar nije igrao

Boris Dvoršek, novi trener Borca, cijeli život pamtit će svoj debi na klupi Banjalučana. Minutu prije kraja vodio je u Strumici protiv istoimenog domaćina u SEHA Gazprom ligi sa 30:27, a onda je u jednoj minuti njegova momčad primila tri pogotka i završilo je 30:30.

U španolskom prvenstvu Barcelona, bez Marka Kopljara, u gostima je pobijedila Helvetiju sa 40:28.

>>Netko će reći da sam lud, ali nisam zadovoljan iako smo pobijedili Kiel!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije