Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI IZBORNIK

Zlatko Dalić je prelomio, evo što će biti s igračem koji je odbio igrati za Hrvatsku

Zlatko Dalić
Foto: Miranda Cikotić/PIXSELL
1/5
28.10.2019.
u 08:14

Najvažnija stvar je da bi na popisu za utakmicu sa Slovačkom trebalo biti ime Duje Ćalete-Cara.

Izbornik Zlatko Dalić danas će objaviti popis igrača za kvalifikacijsku utakmicu sa Slovačkom 16. studenoga na Rujevici i prijateljsku s Gruzijom tri dana kasnije u Puli. Najvažnija stvar je da bi na popisu trebalo biti ime Duje Ćalete-Cara.

Duje Ćaleta-Car (23) ima s vatrenima medalju sa Svjetskog prvenstva iz Rusije, ali u posljednje vrijeme nije igrao za reprezentaciju. To nepozivanje možda je i kazna Zlatka Dalića jer se Duje nije odazvao pozivu U-21 reprezentacije za Europsko prvenstvo. Ćaleta-Car to je objašnjavao željom kluba da ga ima odmornog na početku priprema. 

– Jedva čekam da budem ponovno pozvan u reprezentaciju. Svaki put kad izbornik objavi popis nadam se da ću biti na njemu, zaista mi je golema želja vratiti se, naći se ponovno s momcima s kojima sam bio u ekipi već dulje razdoblje. Čudno mi je u klubu kad je termin reprezentacije, većina igrača ode, a ja ostajem. Navikao sam da me se zove na akcije u cijeloj karijeri, u mlađe uzraste, pa U-19, potom U-21 i zatim u A vrstu. Baš mi je neobično ostati ovdje i trenirati, a vidim ostale da idu. Bude mi malo krivo, naravno. Želim i ja biti u svojoj reprezentaciji, igrati za svoju zemlju. Tako da se, eto, nadam da je i toj kazni došao kraj, ako je to izbornikova kazna, i da ću se opet naći na popisu – rekao je nedavno Duje Ćaleta-Car.

A čini se da je sada čekanju došao kraj. Zlatko Dalić oprostio mu je sve i vratit će ga u momčad svjetskih doprvaka.

Ključne riječi

Komentara 44

PR
prajdali100
08:47 28.10.2019.

Daliću ovaj put si pogriješio,jako,jako pogriješio ! Uostalom,sinoć sam gledao Duju.Očajna partija i njega i njegove momčadi.Ispod prosječan igrač.

DU
Deleted user
08:50 28.10.2019.

Ja ga ne bi zvao jer se nije (barem javno) ispričao kako treba. Njemu je samo žao što ne igra u "A" selekciji i što ga se ne poziva. Za "U-21" mu se tada nije htjelo igrati i klub mu je samo izgovor, a i "U-21" je hrvatska repka. Dakle mladiću?! Za "A " bi igrao, ali za 21 ne bi jer ti si kao stara kuka?! E, meni ne bi igrao onda niti za "A".

DU
Deleted user
08:29 28.10.2019.

E moj Daliću, time si srušio sav svoj autoritet ako si ga uopće imao. Neznam što čekaš pozovi odmah i Kalinića još mu se ispričaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije