Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI IZBORNIK

Zlatko Dalić: Igrači s odmora dolaze na okupljanje, a protivnici ne mogu biti teži

Zlatko Dalić
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/7
17.08.2020.
u 13:41

Svjetski doprvaci 5. rujna gostuju u Portu gdje ih čekaju europski prvaci Portugalci, a tri dana kasnije će u Parizu (St. Denis), na stadionu Stade de France, ponovno odmjeriti snage s Francuskom u reprizi finala FIFA Svjetskog prvenstva 2018. godine.

Nakon gotovo 10 mjeseci stanke, uzrokovane epidemijom novog koronavirusa, u Zagrebu će se 31. kolovoza ponovno okupiti hrvatska nogometna reprezentacija koju u rujnu čekaju dva nastupa na otvaranju novog izdanja Lige nacija.

Svjetski doprvaci 5. rujna gostuju u Portu gdje ih čekaju europski prvaci Portugalci, a tri dana kasnije će u Parizu (St. Denis), na stadionu Stade de France, ponovno odmjeriti snage s Francuskom u reprizi finala FIFA Svjetskog prvenstva 2018. godine.

"Iako okolnosti nisu sjajne s obzirom na epidemiju koronavirusa, sigurno je da se svi jako veselimo okupljanju nakon tako duge pauze. Termin nije idealan jer će puno igrača praktički s odmora doći na okupljanje, no svi smo u istoj situaciji po tom pitanju. Važno je da se igrači što bolje odmore jer ih čeka vrlo naporna natjecateljska sezona, na kraju koje nas čeka EURO, a to nam je primarni cilj", naglasio je izbornik Zlatko Dalić te dodao:

"Protivnici nam ne mogu biti teži - dovoljno je reći da ćemo u tri dana igrati u gostima kod europskih i svjetskih prvaka. Maksimalno poštujemo Portugal i Francusku, ali imamo puno svojih aduta i sigurno ćemo pokušati prekinuti negativnu tradiciju koju imamo protiv obje ekipe. Vidjet ćemo u kakvom će tko stanju doći na okupljanje i prema tome ćemo se ravnati jer iako nam je rezultat u Ligi nacija važan, prioritet su nam zdravlje igrača i priprema za kvalifikacije za SP te potom EURO 2020.

Ključne riječi

Komentara 1

ZO
zoca
10:59 29.08.2020.

protivnici jesu teski ali i bez Modrica i Rakitica se moze kvalitetno odigrati i uz dobru taktiku u i pobijediti u oba susreta..puno je mladih zeljnih dokazivanja zato u vatru Vlasica,Pasalica i Budimira sa Kramom naprijed protiv Portugala a protiv Francuza Petkovic Rebic ili ih mijenjati u obe tekme praviti duple izmjene..protiv Francuza na kontru i nema zime pustiti ih da vode igru jer da smo tako igrali u finalu uzeli bi ih..puno zavisi od Kovacica dali ima snagu preuzeti odgovornost jer bez M i R odjednom vezni red na velikom ispitu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije