Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čestitao suigračima

Evo kako je Ibrahimović proslavio trijumf Švedske nad Italijom

Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters/Pixsell
1/9
14.11.2017.
u 09:20

Švedska će s Ibrahimovićem u sastavu biti vrlo opasan suparnik na SP-u koji se dogodine igra u Rusiji

Šveđanin Zlatan Ibrahimović u svom je stilu čestitao suigračima plasman na Svjetsko nogometno prvenstvo.

Nakon što su propustili posljednje dvije svjetske smotre, Šveđani su u dodatnim kvalifikacijama izbacili Talijane i izborili put u Rusiju. U prvoj su utakmici pobijedili s 1:0, a u uzvratu na San Siru susret je završio bez pogodaka.

Trijumf je posebno proslavio najbolji švedski strijelac Zlatan Ibrahimović koji je na društvenim mrežama uz fotografiju reprezentacije napisao poruku: "We are Zweden".

Uskoro bi se nakon ozljede trebao vratiti na teren. Ibrahimović se nakon Eura 2016. oprostio od reprezentacije, no odluči li se vratiti, Švedska bi mogla biti nezgodan suparnik na SP-u koji se dogodine igra u Rusiji.

Komentara 3

Avatar poljicanin
poljicanin
10:12 14.11.2017.

Jedna "nova" informacija za autora teksta.Ibrahimović se je nakon kvalifikacija za EP 2016 oprostio od reprezentacije....

DC
DC
12:54 14.11.2017.

Hahaha novinar nema pojma da je Ibrahimovic u reprezentativnoj 'mirovini'

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije