Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EP u Zagrebu

Živković: Mi nudimo spektakl i Len je spreman čekati!

Vaterpolo
AFP
26.03.2010.
u 11:07

Iako su organizatori vaterpolskoga EP-a u Zagrebu za kotizaciju Lenu uplatili samo 60.000 eura, a trebali su 800.000, nitko ne očekuje da će ta "sitnica" utjecati na promjenu domaćinstva.

– Imamo mnogo teškoća, ali nastojimo se držati rokova koliko je to moguće. Nudimo spektakl u Areni i Len je spreman čekati. Uvjeren sam da ćemo zajedno ispričati jednu lijepu vaterpolsku priču – kaže direktor EP-a Renato Živković, koji ne očekuje da će se na sastanku Ureda Lena (u petak i subotu) bilo što promijeniti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije