Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAPAN - MALTA 1:0 Prijateljski ogled zabrinuo japanskog izbornika

Zico: Razočaran sam, bili smo vrlo slabi

04.06.2006.
u 23:59

Japanski izbornik Zico nije bio sretan nakon prijateljske utakmice s Maltom.  Unatoč pobjedi (1:0), ogled protiv slabašne Malte pokazao je brojne slabosti njegove momčadi.  Nakon što je prije nekoliko dana briljirao u remiju s Njemačkom, Japan se protiv Malte pokazao potpuno drugačijim.

Pogodak Tamade
No, bez Yanagisawe i Takahare Japan nije ista momčad. Među ozlijeđenima bio je i Akira Kaji, branič na kojeg Zico ne može računati od spomenute utakmice s Njemačkom.
 Razočaran sam. Bili smo slabi, jako slabi. Moja momčad nije bila dovoljno koncentrirana na utakmicu. Očito su podsvjesno mislili da je Malta puno slabija nego mi  istaknuo je Zico. Utakmica je bila odlučena već u 1. minuti kada se Alex probio po lijevom boku malteške obrane, a Tamada je loptu pospremio iza leđa nemoćnog vratara. Bio je to prvi Tamadin pogodak nakon 18 mjeseci za vrstu Japana. No taj detalj sasvim sigurno neće oraspoložiti japanskog izbornika,  Zica zabrinjavaju neke druge stvari. Ozljede spomenutih Yanagisawe i Takahare velik su, nenadoknadiv hendikep njegovoj momčadi.
 Njih su dvojica vrlo važni igrači za reprezentaciju. Pokazala je to i utakmica s Njemačkom. Nadam se da će uskoro biti u kadru momčadi  ističe Zico.

Yanagisawa upitan
Posljednje liječničke prognoze sugeriraju da su ozljede spomenutog dvojca ipak ozbiljnije. Posebno ona Yanagisawe, koji ima frakturu kosti desnog stopala.
 Bilo bi mi šokantno kada ne bih igrao na SP-u. Imam veliko povjerenje u naše fizioterapeute. Želim puno toga dati japanskoj reprezentaciji u Njemačkoj  reći će japanski napadač.
Nema sumnje da bi izostanak Yanagisawe u ogledu s Hrvatskom našim dečkima uvelike olakšao posao, jer se hitronogi napadač savršeno slaže s Takaharom.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije