Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ADRIA TOUR

Žestoko udarili po Đokoviću: Ne zaslužuje da ga zovu šampionom

Zadar: Novak Đoković uživao na Gibonnijevom koncertu
Foto: Marko Dimic/PIXSELL
1/5
24.06.2020.
u 10:42

S čuđenjem gledamo video isječke na kojima se lakomisleni teniski profesionalci, posebno u Beogradu, zabavljaju u noćnim satima. Infekcije Dimitrova, Ćorića i samog Đokovića otvaraju pitanja o tome je li nastavak teniske sezone uopće moguć - piše DPA

Nakon svega što se dogodilo na teniskim turnirima iz ciklusa Adria Toura u Beogradu i Zadru, svjetski mediji su se obrušili na najodgovornijeg, a to je po njima prvi tenisač svijeta Novak Đoković. Njega smatraju krivcem što je svjetski tenis - zaražavanjem Dimitrova, Ćorića i njega - učinio korak unatrag, pa je sad održavanje US Opena opet pod velikim upitnikom.

Mediji Đokovića optužuju za neodgovorno ponašanje, a u oštrini kritika prednjače Nijemci. Prenesimo neke naglaske...

List Rheinische Post, koji izlazi u Düsseldorfu, objavio je tekst pod naslovom "Zašto Đoković nije šampion?" u kojem podsjeća da je Đoković osvojio 17 Grand Slam turnira, 79 ukupno, ali i navodi:

- On je svjetski broj jedan i atrakcija teniske scene. Ali nikada neće biti šampion, jer za to nije dovoljno biti velik samo na terenu nego i u životu. A na tom planu on je ovih dana ostavio mizeran dojam. Đoković i kolege svojim su egoizmom ugrozili planove o nastavku sezone s US Openom koji je trebao početi 31. kolovoza. Moguće je da će se sada, posebno ako se zarazi još netko od najboljih igrača, razdoblje bez turnira dodatno produljiti. Jednom Đokoviću to je možda i svejedno, on se financijski osigurao. Za njega zaraza možda nije problem, ali za mnoge ljude jest i to ogroman. I te ljude trebalo je zaštititi. Onaj tko to nije shvatio  ne zaslužuje da ga nazivaju šampionom. Pravi šampioni rade drugačije.

Agencija DPA usporedila je Adria Tour s Bundesligom i došla do sljedećih zaključaka:

- Novak Đoković nije na Adria Touru htio ni da čuje za stroge higijenske mjere koje se poduzimaju na nogometnim utakmicama u Njemačkoj. S čuđenjem gledamo video isječke na kojima se lakomisleni teniski profesionalci, posebno u Beogradu, zabavljaju u noćnim satima. Infekcije Dimitrova, Ćorića i samog Đokovića otvaraju pitanja o tome je li nastavak teniske sezone uopće moguć. 

>>>> Pogledajte kako su se na Adria Touru zabavljali Ćorić i Ivanišević

Ključne riječi

Komentara 13

TR
Travno221
10:51 24.06.2020.

Đoković se zapravo želio zaraziti, kako bi stvorio antitijela, da se poslije ne bi morao cijepiti. Zato onako neodgovorno ponašanje i u Beogradu i u Zadru. A ostali su krenuli za vođom... Samo je Čilić bio malo suzdržaniji.

DU
Deleted user
11:19 24.06.2020.

List Rheinische Post nije niti u prvih sedam najcitanijoh novina u DE, a sedmi u rangu je Neues Deutchland s brojem citatelja 19 010. U ostalom clanak je samo za pretplatnike tog lista cija citanost je mala.

TO
toplohladno
11:15 24.06.2020.

Novak je dobar čovjek koji poštuje druge i želi pomoći . Jedino ovaj put su se zaigrali i on i svi ostali oko njega . Od Beograda pa dalje .. Nije zaslužio pljuvanje !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije