Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VULIĆ NA UDARU

Žestok odgovor: Ne laži nego se usredotoči jer momčad je blizu ispadanja

Zoran Vulić
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
1/5
05.11.2018.
u 08:34

– Šteta što prije godinu dana, kad je bio nuđen nama, nije došao u Hajduk – rekao je Vulić o igraču koji je zabio bijelima

Hajduk je remizirao kod Gorice 1:1, a gol je bijelima zabio Atiemwen. Trener Splićana Zoran Vulić nakon utakmice istaknuo je kako je Nigerijac prije godinu dana nuđen Hajduku.

– Šteta što prije godinu dana, kad je bio nuđen nama, nije došao u Hajduk – rekao je Vulić.

Nije dugo trebalo čekati da treneru Hajduka stigne odgovor i to od čovjeka koji je tada bio sportski direktor kluba Mario Branco.

– Igrač nikada nije bio ponuđen Hajduku, pa je očito da ga nikada nismo mogli ni odbiti! Došao je prošle zime u Goricu i odigrao protiv Hajduka II na Poljudu 45 minuta u drugom poluvremenu utakmice koju je Hajduk II pobijedio s 4:1. – rekao je za Dalmatinski portal Branco pa dodao:

– Čudno je da se sada ljudi s odgovornošću brinu za stvari koje nisu istinite, iz prošlosti Hajduka, umjesto da se usredotoče na svoj posao i na poboljšanje ekipe koja je, nažalost, blizu zone ispadanja i traži puno više napora i kompetencije od svih. Čini se da je sada lako tražiti izgovore i neistinite alibije iz prošlosti kako bi se prikrile očite slabosti.

>> Pogledajte i atmosferu u Gorici uoči utakmice s Hajdukom

Ključne riječi

Komentara 12

DU
Deleted user
09:00 05.11.2018.

Više nema Mamića a Hajduk sve lošiji. Tko je sada kriv? Dok ne počiste u svom dvorištu, poševši od "Njihovovg Hajduka" do bagre iz Torcide, neće biti boljitka. A možda se u drugoj ligi pokažu bolji.

ŽU
žuti
09:07 05.11.2018.

Gospodin Vulić, s karakternim osobinama koje ga krase, vratio se u Hajduka kao suza na oko! Neće biti sucima dosadno niti nakon ijedne utakmice Hajduka bez obzira gdje se igralo i protiv koga!

KA
kažemja
09:10 05.11.2018.

Hajduk može biti prvak jedino u drugoj ligi , a i to je upitno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije