Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VULIĆ NA UDARU
Povratak na članak

Žestok odgovor: Ne laži nego se usredotoči jer momčad je blizu ispadanja

– Šteta što prije godinu dana, kad je bio nuđen nama, nije došao u Hajduk – rekao je Vulić o igraču koji je zabio bijelima

Komentari 12

DU
Deleted user
09:00 05.11.2018.

Više nema Mamića a Hajduk sve lošiji. Tko je sada kriv? Dok ne počiste u svom dvorištu, poševši od "Njihovovg Hajduka" do bagre iz Torcide, neće biti boljitka. A možda se u drugoj ligi pokažu bolji.

VL
ŽU
žuti
09:07 05.11.2018.

Gospodin Vulić, s karakternim osobinama koje ga krase, vratio se u Hajduka kao suza na oko! Neće biti sucima dosadno niti nakon ijedne utakmice Hajduka bez obzira gdje se igralo i protiv koga!

VL
KA
kažemja
09:10 05.11.2018.

Hajduk može biti prvak jedino u drugoj ligi , a i to je upitno.

VL
Avatar stef99
stef99
09:42 05.11.2018.

Treba pod hitno rvacka vlast puna tovara, koja je napakirala Mamića, donjeti zakon o ko'bajage sportu, sa kojim će se odrediti da na svkoj tekmi Jajduku se moraju suditi penali, i to kolko' treba, obavezno izbaciti barem jednog protivničkog igrača,, ........ itd, ........ ba.

VL
ZO
zoranos
09:41 05.11.2018.

Činjenica je da je Gorica kupila za mali novac 2 napadača koja su u top 5 strijelasa HNL-a, a da je Hajduk nakon dva najslabija kluba lige klub sa najmanje golova - TOČKA! I činjenica je da je onda opet kriv sudac jer nije sudio koji penal više, a ne struka koja je očito lošila od one koju ima Gorica koja nikada prije nije igrala u prvo ligi. Pametnom dosta!

VL
DU
Deleted user
08:45 05.11.2018.

nes ti velicine hajduka da mu se nude igraci.

VL
MA
matti
09:54 05.11.2018.

Vulicu igraci se ne nude nego se traze. A to ze zove SCOUTING.Rijec o kojoj vi blage veze nemate.

VL
MA
Marsijanac
18:45 05.11.2018.

Marko Futacs jednom je kleknuo u svlačionici Hajduka i obratio se nebesima: “Bože kad ću više otići iz ovog smrdljivog kluba?” Zdravko Reic SD; “Bilo je doslovno mizernih, pa i sramotnih dana „bijelih“, kao na primjer kad su morali kupovatiti bodove, lažirati utakmice kako bi se održali u prvoligaškom društvu (1963/64.).” Denis Kuljiš:”Državotvorni Hajduk i onaj splitski, mafijaški, mi idu na živce. Upropastili su klub, na Mamića poslali ubojice. Nevjerojatna je stvar da to nije istraženo, kao ni ona svastika, a ni sve drugo a Split živi u strahu od Torcide!” "U Hajduku se mora znati tko je gazda i tko ima zadnju riječ. Dok toga ne bude, Hajduk će iz godine u godinu broditi na ovakav način. Klub mora preuzeti jedan čovjek, kao što je to u Dinamu gospodin Mamić. " kazao je Vulić u intervjuu Indexu u ljeto 2009.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.