Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slijedi kazna Uefe

I Zenit čeka kaznu zbog navijača: "Ratko Mladić - srpski heroj"

Transparent podrške Ratku Mladiću
Foto: Screenshot
1/3
24.11.2017.
u 08:59

Uefa je najavila da će kazniti klubove čiji navijači budu slavili ratnog zločoinca

Navijači Crvene zvezde i Partizana su tijekom utakmica Europske lige razvili transparente podrške ratnom zločincu Ratku Mladiću. Isto su to učinili i navijači Zenita.

Delije su na gostovanju Zvezde kod BATE-a razvili transparent "Hiljadu doživotnih da su ti dali, častan Srbin tebe slavi".

Foto: Screenshot/reuters

U Beogradu su Partizanovi navijači u dvoboju protiv Young Boysa podigli transparent s porukom "Nek je tvojoj majci hvala".

Foto: Screenshot/reuters

U St. Peterburgu je Zenit ugostio Vardara. Navijači domaće momčadi izvjesili su transparent "Ratko Mladić - srpski heroj". 

Foto: Screenshot/reuters

Uefa je najavila da će kazniti klubove čiji navijači budu slavili ratnog zločoinca. Tako bi Crvena zvezda, Partizan i Zenit iduće domaće europske utakmice trebala igrati pred praznim tribinama.

Ratko Mladić (74) u Haagu osuđen na doživotni zatvor nakon što je proglašen krivim za genocid, ratne zločine i zločine protiv čovječnosti u Bosni i Hercegovini.

Transparent podrške Ratku Mladiću
1/12

Komentara 14

Avatar MarkoHR
MarkoHR
09:31 24.11.2017.

Oficir Titove armije, s crvenom kravatom, srpom i čekićem, značkom komunističke partije.. pa zar to nije opis pravoga antifašiste?

NA
narod1
09:07 24.11.2017.

Čini se da taj narod ima velikih problema sa moralom i civilizacijskim dosezima. Oni razumiju samo jezik oružja

Avatar zagorac2
zagorac2
11:45 24.11.2017.

udarna : slazem se ali reci mi kakva je razlika slavit Mladica koji je monstrum i slavit Tita koji je bio jos veci ubojica imonstrum, monstrum jedan ko i drugi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije