Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Euroliga:

Zenit ostao u utrci za četvrtfinale: Srušili Maccabi Tel Aviv

Basketball: Euroleague, Alba Berlin - Zenit St. Petersburg
Andreas Gora/DPA/PIXSELL
10.04.2021.
u 15:00

Kod Zenita je protiv Maccabija najefikasnije bio Austin Hollins s 15 koševa. Ante Žižić je za izraelsku momčad postigao četiri koša, a Dragan Bender dva

Košarkaši Zenita iz Sankt Peterburga ostali su u igri za plasman u četvrtfinale Eurolige svladavši na svom parketu Maccabi iz Tel Aviva sa 86-69. 

Za doigravanje će ruskoj momčadi trebati i pobjeda na domaćem terenu protiv atenskog Panathinakosa koji za grčku momčad nema nikakav rezultatski značaj. Zenit će u slučaju pobjede osvojiti osmo mjesto, a u slučaju poraza će u četvrtfinale ući Valencia.

Kod Zenita je protiv Maccabija najefikasnije bio Austin Hollins s 15 koševa. Ante Žižić je za izraelsku momčad postigao četiri koša, a Dragan Bender dva.

Bayern je pobjedom 82-72 nad prvoplasiranom Barcelonom u Blaugrani osvojio peto mjesto. Za pobjednike je Leon Radošević postigao pet koševa.

Armani je u Milanu svladao Anadolu Efes s 98-75 i osigurao četvrto mjesto koje mu donosi prednost domaćeg terena u četvrtfinalu protiv Bayerna.

Parovi četvrtfinala će biti: Barcelona - Zenit ili Valencia, CSKA Moskva - Fenerbahče, Anadolu Efes - Real Madrid i Armani Milano - Bayern. Prve utakmice četvrtfinala bit će odigrane 20. travnja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije