Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Deontay Wilder:

Želim novi meč da jednom zauvijek vidimo tko je bolji

Fury
Foto: Reuter/PIXSELL
1/7
05.12.2018.
u 23:45

– Da biste pobijedili prvaka, morate dominirati nad prvakom. Ja sam bio agresivniji i uputio više učinkovitih udaraca. Vidjeli ste najboljeg Furyja, ali niste vidjeli najboljeg Wildera i svejedno sam uspio završiti posao.

Fanatici boksa nisu došli na svoje kada su Deontay Wilder i Tyson Fury ušli u ring kako bi pokazali tko je bolji pa iz njega izišli bez odluke o pobjedniku. Tko je bolji boksač od njih dvojice i dalje se ne zna jer je meč službeno završen bez pobjednika pa je pojas ostao u Wilderovim rukama. No, čini se da neće dugo trebati da njih dvojica ponovno uđu u ring. Natuknuo je tako Wilder da želi uzvrat jer ipak je u borbi Fury u većini rundi dominirao...

“Na kraju boks pobjeđuje, a navijači su pravi pobjednici i ne mogu dočekati drugi meč Wilder – Fury”, napisao je Wilder na Instagramu.

Uzvrat na vidiku

– Da biste pobijedili prvaka, morate dominirati nad prvakom. Ja sam bio agresivniji i uputio više učinkovitih udaraca. Vidjeli ste najboljeg Furyja, ali niste vidjeli najboljeg Wildera i svejedno sam uspio završiti posao. Je li sudačko brojenje započelo tri-četiri sekunde prekasno ili je trajalo predugo, pitaju se mnogi – rekao je Wilder i zaključio:

– Želim se boriti protiv najboljeg koji je spreman boriti se s najboljim. Tyson Fury bio je spreman boriti se s najboljima zato što je on jedan od njih. Volio bih da se ponovo borimo da vidimo rezultat jednom zauvijek, kako bismo ljudima olakšali stvari o tom kontroverznom pitanju. Tko je doista pobijedio? Želim riješiti te stvari dok je željezo još vruće. Dajmo navijačima ono što žele vidjeti i znati.

Po svemu sudeći, Wilder bi se trebao boriti protiv Anthonyja Joshue za ujedinjenje svih teškaških pojaseva. Joshua je, naime, i čekao pobjednika meča. No, nakon najava o uzvratu taj dvoboj postaje upitan.

Wilderov trener Jay Deas rekao je kako želi da se njegov boksač još jednom bori s Furyjem prije meča protiv Joshue. No, u Joshuinu taboru već su zagrizli za ideju borbe s Wilderom.

Tko s kim?

– Moramo znati hoće li biti uzvrata. Ako ništa drugo, prijašnji meč išao je u prilog Wilderu. To je ionako bio meč koji smo željeli jer on ima posljednji pojas. Idem u Los Angeles razgovarati s Wilderovim predstavnicima. To je meč koji želimo u travnju i potrudit ćemo se da tako i bude. Možda i Wilder želi meč s Joshuom radije nego još jedan s Furyjem. Što se Joshue tiče, on će se boriti s bilo kime. Želio bi da sljedeći bude Wilder, no oduvijek je želio i Furyja – rekao je Eddie Hearn.

Joshua se pak i sam oglasio preko društvenih mreža:

– Kako god, svaka čast, Fury! Htjeli su te prijeći jer su mislili da si završio. Ja ti nudim poštenu borbu kada budeš spreman.

Bilo kako bilo, još jedan boksački spektakl je na vidiku, a tko će biti u glavnim ulogama nije toliko ni bitno jer su sva trojica velika imena. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije