Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slaven Bilić

Želim da moj bivši klub West Ham ostane u ligi

Slaven Bilić
Davor Puklavec/Pixsell
28.12.2010.
u 14:57

Hrvatski izbornik Slaven Bilić igrao je u West Hamu samo 18 mjeseci, no ostavio je dubok trag u tom kultnom engleskom klubu. Stoga su ga na kraju ove godine zamolili da za klupsku web-stranicu kaže nešto o West Hamu.

– Frustrira me situacija u kojoj se moj bivši klub sad nalazi. Predzadnje mjesto na ljestvici jako je loše i teško popravljivo. West Ham ima dobru momčad i nadam se da će ostati u elitnom društvu. Ne samo zbog svojih navijača, koji silno vole klub, nego i zbog svih koji vole engleski nogomet. Prvenstvo, naime, ne bi bilo jednako bez West Hama i zato svom bivšem klubu želim ostanak u ligi – kaže Bilić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije