Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bandić poručio:

Žele li Dinamo i navijači novi stadion na starom mjestu - dobit će ga!

Milan Bandić
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/4
22.08.2019.
u 13:21

Gledatelji su se vratili na stadion jer kazalište bez publike nije kazalište, stadioni bez publike nemaju svrhu jer se igra pred publikom. Ponosan sam i kao gradonačelnik i kao peti počasni predsjednik Dinama u povijesti kluba - dodao je Bandić

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u četvrtak je poručio kako očekuje pismo iz Dinama u kojemu bi ga izvijestili o tome što žele sa stadionom, istaknuvši kako će on učiniti onako kako budu željeli.

- Ono što Dinamo i navijači budu htjeli, mi ćemo napraviti. Ako budu htjeli da to izrežemo i otpeljamo na Jakuševec i napravimo isti stadion tamo na istom mjestu veličine 25 do 30 tisuća ljudi, mi ćemo to napraviti. Ako budu željeli nešto drugo, onda ćemo to također zajedno napraviti - odgovorio je Bandić na novinarsko pitanje vode li se kakvi "tihi razgovori" s Dinamom o gradnji novog stadiona.

>> Pogledajte ozračje na maksimirskim tribinama

Istaknuo je kako o tome očekuje pismo iz Dinama nakon uzvratne utakmice s norveškim Rosenborgom idući tjedan, dodavši kako je ponosan na sve što se trenutno događa u zagrebačkom nogometnom klubu, posebno na rezultat koji postiže.

- Bjelica je uštimao taj orkestar savršeno, nema više intervencija s klupe, nema cirkusa. Gledatelji su se vratili na stadion jer kazalište bez publike nije kazalište, stadioni bez publike nemaju svrhu jer se igra pred publikom. Ponosan sam i kao gradonačelnik i kao peti počasni predsjednik Dinama u povijesti kluba - dodao je Bandić.

Nijedan pošteni Zagrepčanin neće biti kažnjen zbog odlaganja otpada

- Bandić je potvrdio da Zagreb ima problema s otpadom, ali vjeruje kako će gradska Čistoća taj problem i riješiti. Najavljuje i kažnjavanje svih onih koji nepropisnu odlažu otpad po gradu, naglasivši da "nijedan pošteni Zagrepčanin neće biti kažnjen". 

- Zagreb će biti zadnji koji će napisati kaznu za svoje građane, ali da ćemo odvojiti žito od kukolja, to hoćemo. Kaznit ćemo one koji bi pod okriljem noći, a naći ćemo načina kako, trpali smeće u tuđe košare, a da građani umjesto njih plaćaju - poručio je gradonačelnik kod spomenika svome prethodniku Većeslavu Holjevcu u povodu 102. obljetnice njegova rođenja.

Ključne riječi

Komentara 24

AN
antipoganin
17:04 22.08.2019.

Želimo vodoskok i novi stadion pokraj vodoskoka na Maximiru.

MA
Marsijanac
15:34 22.08.2019.

Prestanite kakiti i pocnite raditi....

Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
15:56 22.08.2019.

Bilo bi dobro da bandić svojim mudima počne koprive mlatiti, a ne našim

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije