Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPAD KRAJ TOMISLAVGRADA

Vijest o ranjavanju Zdravka Mamića brzo obišla medije u regiji

Zdravko Mamić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
22.08.2017.
u 14:21

Srbijanski Blic napominje da je Mamić bio na grobu svojeg oca te zaključuje da "jasno da je ovaj napad bio planiran".

Vijest da je Zdravko Mamić ranjen danas oko 12 sati u mjestu Zidine kraj Tomislavgrada brzo je obišla medije u regiji.

Portal Radiotelevizija Slovenije podsjeća da je "kontroverzni Mamić" pod istragom zbog sumnji da je odštetio Dinamo za najmanje devet milijuna eura i da se zbog toga povukao iz kluba, ali da ga i dalje smatraju najmoćnijom osobom u hrvatskom nogometu.

O Mamiću detaljno pišu u Srbiji gdje je Dinamov savjetnik poprilično popularan. Blic napominje da je Mamić bio na grobu svojeg oca te zaključuje da "jasno da je ovaj napad bio planiran".

Zdravko Mamić
1/20

Radio Sarajevo prenosi izjavu glasnogovornika MUP-a Kantona 10 koji je rekao da je Mamić "zadobio prostrjelne rane u predjelu noge".

Vijest o ranjavanju Mamića objavio je popularni engleski nogometni portal 101 Great Goals.

Podsjetimo, Mamića je nepoznati počinitelj pogodio u natkoljenicu nakon čega je pobjegao, a Mamić je prevezen u Dom zdravlja u Tomislavgradu gdje mu je ukazana liječnička pomoć. 

Komentara 12

DU
Deleted user
15:08 22.08.2017.

sve planirano..

FR
Franjo123
15:26 22.08.2017.

Mladež sdp-a

OV
Ovozemaljski
15:06 22.08.2017.

Ne moze nam nitko nista, jaci smo od sudbine, mogu samo da nas mrze, oni sta nas ne vole... Ovo je pocetak kraja Hajduka i ostalih komunjara, jel vam jasno orjunasi splitski? Ovo su vam zadnji trzaji! Ukinut imbex i ostale projugoslavenske medije koji su doveli do ovoga!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije