Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJEDNICA IO-A

Preokret! HNS odlučio kad će izbori za predsjednika i do kada će Dalić biti izbornik

Davor Šuker
Foto: Robert Anić/Pixsell
1/5
21.11.2017.
u 16:59

Predsjednik će se birati u 12 sati u zagrebačkom Sheratonu.

Hrvatski nogometni savez na današnjoj sjedinici Izvršnog odbora u Zagrebu odlučio je da će se izbori za predsjednika ipak održati 22. prosinca ove godine.

Predsjednik će se birati u 12 sati u zagrebačkom Sheratonu. Osim toga, potvrđen je ugovor između HNS-a i izbornika Zlatka Dalića o nastavku suradnje do 31. srpnja 2020. godine.

Evo što je sve odlučio IO HNS-a:

1. Potvrđen je ugovor između HNS-a i izbornika Zlatka Dalića o nastavku suradnje do 31. srpnja 2020. godine.

2. Produžen je ugovor s izbornikom mlade reprezentacije Nenadom Gračanom do 30. lipnja 2019. godine.

3. Izvršni odbor dao je sadašnjem predsjedniku Davoru Šukeru jednoglasnu podršku za kandidaturu za novi predsjednički mandat.

4. Predsjednik Saveza izvijestio je Izvršni odbor kako je sazvao izbornu sjednicu Skupštine HNS-a koja će biti održana 22. prosinca 2017. godine u 12 sati u zagrebačkom Sheratonu. 

Podsjetimo, prije samo nekoliko dana očekivalo se da će se izbori za predsjednika HNS-a održati tek iduće godine.

- Ove godine neće biti izbora za novog predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza (HNS), već će se 19. prosinca održati redovita Skupština HNS-a - kazao je tada izvršni direktor HNS-a i predsjednik Zagrebačkog nogometnog saveza (ZNS) Damir Vrbanović.

Komentara 79

BI
billynik
17:24 21.11.2017.

Orijuna i njeni pijuni će opet popušiti.

DU
Deleted user
18:26 21.11.2017.

Cudno da se ovo smije komentirati,a cetvorka sa Simicem ne? Cega se plasite?Demokracije ( komentara )?

Avatar pendreck
pendreck
17:57 21.11.2017.

Namam pojma niti mogu procjeniti rad Sukera, ali jedino sto mogu reci da svugdje u svijetu poznaju Hrvatsku po Sukeru (a ne po titikako neki tvrde)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije