Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EBEL liga

Završili sezonu: Medveščak protiv Linza nije uspio izboriti majstoricu

Medveščak Linz
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/7
20.03.2018.
u 22:16

Medveščak je u šestom susretu bio ravnopravan suparnik većim dijelom utakmice, no niti tri pogotka sjajnog Tylera Morleya nisu bili dovoljni da se izbori odlučujuća sedma utakmica

Hokejaši Medveščaka nisu uspjeli izboriti sedmu utakmicu četvrtfinala doigravanja EBEL lige protiv Linz Black Wingsa, u šestom dvoboju igranom u Domu sportova izgubili su s 4-5 (0-1, 3-1, 1-3) i tako u konačnici izgubili s 2-4 u seriji. 

Medveščak je u šestom susretu bio ravnopravan suparnik većim dijelom utakmice, no niti tri pogotka sjajnog Tylera Morleya nisu bili dovoljni da se izbori odlučujuća sedma utakmica.

Medveščak Linz
1/11

Gosti iz Linza su inicijativu u prvoj trećini okrunili golom Fabija Hofera (15:26), no u drugom dijelu "medvjedi" su zaigrali daleko angažiranije što je donijelo i rezultat, odnosno preokret i vodstvo od 3-2. Morley (27:03) je svojim prvim golom poravnao na 1-1, potom je Shane O'Brien (32:18) donio novu prednost Black Wingsima, no vrlo brzo je Morley (33:48) još jednom izjednačio, da bi Sondre Olden (35:08) pogodio za prvo, ali nažalost i jedino vodstvo Medveščaka.

Kobnim se pokazao početak trećeg dijela kada je Brian Lebler (40:54, 43:44) s dva brza pogotka osigurao novi preokret, da bi Rick Schofield (49:11) sredinom treće trećine povisio na 5-3 za Linz. Ipak, Morley (55:09) je golom u situaciji s dva igrača više vratio nadu Medveščaku, no rezultat se više nije mijenjao.

Medveščak je protiv Black Wingsa poveo s 2-0 u seriji, no uslijedila su četiri uzastopna poraza i završetak sezone u EBEL-u.

Uz Black Wingse, prolazak u polufinale doigravanja u utorak su osigurali i Vienna Capitalsi, Red Bull Salzburg i Bolzano, svi su svoje suparnike u četvrtfinalu izbacili s po 4-2 u pobjedama. Vienna je bila bolja od Innsbrucka, Salzburg od Dornbirna, a Bolzano od KAC-a iz Klagenfurta.

Komentara 1

IT
I-To
18:33 21.03.2018.

Kada bi se manje marisali i dobivali tolike kazne neće nikada osvojiti.A ovako kako je dosta su i napravili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije