Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAT SLAVNOG NOGOMETAŠA

Zavodi i s 58! Upoznao 33 godine mlađu djevojku u realityju, a sada ju 'zaručio'

instagram
26.02.2021.
u 20:51

U komentarima ima i pohvala i kritika. Osobito zato što je Wayne i ranije isticao kako nije nikada bio s djevojkom starijom od 30 godina, a uz to je objavio i spisak zahtjela koje žena mora ispuniti da bi bila u vezi s njim

Wayne Lineker, brat slavno nogometaša Garyja, zaprosio je svoju djevojku 33 (!) godine mlađu ljepoticu Chloe Ferry (25). Doduše, samo iz zezancije, na kraju su otkrili njegovi prijatelji, ali brojni su mu povjerovali. 

Ipak, istina je da su on i Chloe u vezi.

Inače, brat slavnog Garyja Linekera je upoznao svoju odabranicu u jednom realityju 'Celebs Go Dating'. 

- Rekla je da - napisao je presretno ispod fotografije na kojoj pozira sa svojom 'zaručnicom', koja pnosno pokazuje ogroman kamen na svome prstu. 

Naravno, u komentarima ima i pohvala, čestitiki, ali i kritika. Osobito zato što je Wayne i ranije isticao kako nije nikada bio s djevojkom starijom od 30 godina, a uz to je objavio i spisak zahtjela koje žena mora ispuniti da bi bila u vezi s njim. 

Znači li to da i Chloe preostaje još samo pet godina suživota s njim? Čini se da ćemo vidjeti... 

Gary je bio slavni nogometaš, a braća su rođena u samo dvije godine razlike tako da su odrastajući bila jako bliska. Svaki je krenuo svojim putem. Gary u nogomet, a Wayne u prodaju voća i povrća, a zatim je izgradio carstvo noćnih klubova koje je kasnije propalo s dugovima većim od 100.000 funti. 

Wayne je hvalio svoga brata kao jako inteligentnog, dok je za sebe govorio da ima 'uličnu pamet'. 

Ipak, oko 2008. njihovo se prijateljstvo razvodnilo, a Wayne je za to okrivio Danielle Bux, tadašnju suprugu svoga brata s kojom se na kraju rastao 2016. godine. Na kraju su se braća pomirila, iako je bilo teških optužbi da 'playboy s Ibize' narušava obiteljsko ime. 

Ključne riječi

Komentara 3

VK
vječni krojf
10:23 28.02.2021.

Neće dugo to trajati.

Avatar CUBE
CUBE
23:21 26.02.2021.

Lijepo je da je Chloe Ferry (25 ) uspjela sačuvat netaknutu mrežu 🕸

DO
domoslavonac
21:05 26.02.2021.

Volecu te do poslednje pare.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije