Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljudi moji što je ovo?

Zatočio je baku u kavez i poručio: Neću je pustiti dok ne kupite Olma!

Baka u kavezu
Foto: https://twitter.com/Pintooo17
1/5
28.08.2019.
u 20:15

Navijač je poruku uputio slavnoj Benfici

Miguel Olmo, otac Dinamova dragulja Danija Olma, objavio je na svome profilu na Twitteru fotografiju koja otkriva koliko brojni navijači diljem Europe obožavaju nogometna umijeća njegova sina.

Naime, nekakav je Portugalac objavio fotografiju vlastite bake zatočene u kavezu, pa sliku potpisao riječima: Neću je pustiti dok ne kupite Olma!

>>> Pogledajte što je Dani Olmo rekao nakon plasmana u Ligu prvaka

Poruka je upućena Benfici, klubu koji je, kažu posljenji internetski tračevi, Dinamu za Olma punudio 10 milijuna eura i Franca Cervija, 25- godišnjeg argentinskoga krilnog igrača.

Čak i ako u toj informaciji ima istine, slutimo da ta ponuda nije i neće zadovoljiti čelnike u Maksimiru, kao što je i Dani Olmo do sada više puta isticao da ga zanimaju klubovi iz Lige petice, u prvom redu španjolski.

- Malo humora uz silne nogometne tračeve - napisao je Olmov otac uz fotografiju zatočene bake, u nadi da se navijač Benfice samo šalio kada je objavio da gospođu drži iza rešetaka. 

 

Ključne riječi

Komentara 7

LJ
ljutko
20:29 28.08.2019.

Znači nikad baka neće izaći iz kaveza :)

DU
Deleted user
23:44 28.08.2019.

Samo kesh.. i ne ga dati ispod 30 ili 40 milijuna

OB
ObrenM
07:00 29.08.2019.

Dali V.L.misli da su glavni citatelji ovakovih bisera-djeca?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije