Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZAZVAO KOMENTARE

Srbi o 'maksimirskom' traktoru: Hrvati opet pokazali da nemaju srama

traktor
Foto: Vecernji.hr
1/2
28.08.2019.
u 11:09

Podsjetimo, prvo je pred Marakanom, domom Crvene zvezde u Beogradu, 'osvanuo' tenk za koji je Informer objasnio kako je 'u pitanju stari zaplijenjeni tenk iz Vukovara'

Dinamo i Crvena zvezda plasirali su se u skupine Lige prvaka, ali osim događaja na terenu pažnju su na sebe privukle stvari koje se ne dotiču samih igrača. 

Podsjetimo, prvo je pred Marakanom, domom Crvene zvezde u Beogradu, 'osvanuo' tenk za koji je Informer objasnio kako je 'u pitanju stari zaplijenjeni tenk iz Vukovara'.

Hrvati su to shvatili kao provokaciju te su 'odgovorili' traktorom ispred Maksimira. 

Jučer smo prenijeli što su o tom potezu rekli mediji u regiji, a Alo.rs je napisao kako je ovo 'sramotna provokacija', a na kraju teksta dodaju kako su 'Hrvati još jednom pokazali kako im stid i sram nemaju granicu'.

>>> Pogledajte kako su u Norveškoj slavili Dinamovci

Ključne riječi

Komentara 77

KO
kokolo67
13:02 28.08.2019.

De malo o sramu ?

SI
Sidonija
12:28 28.08.2019.

Ispada da najvažnija sporedna stvar na svijetu nije utakmica, nego politika.

FR
franjo
11:56 28.08.2019.

Primitivni , prokleti i nemirni Balkan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije