Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO KAŽETE?

Nastavlja se slavlje na Maksimiru! Igrač na Instagramu otkrio strogo čuvanu tajnu?

Rosenborg - Dinamo
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/7
28.08.2019.
u 07:38

Izet Hajrović nije zabio ovu utakmicu, ali moguće da je upravo on bio zaslužan za jednu od najljepših vijesti za Dinamo i njegove navijače

Nogometaši Dinama u utorak su u Norveškoj s Rosenborgom odigrali 1:1 i time s ukupnih 3:1 prošli u Ligu prvaka! 

Slavlja nije nedostajalo ni na terenu, ali ni u svlačionici te kasnije u autobusu. 

>>> Pogledajte slavlje Dinamovaca u Norveškoj

Izet Hajrović nije zabio ovu utakmicu, ali moguće da je upravo on bio zaslužan za jednu od najljepših vijesti za Dinamo i njegove navijače. 

Foto: Instagram/Izet Hajrović

Na Instagramu se pohvalio fotografijom s Danijem Olmom, a mnoge zanima je li ovo bila posljednja utakmica Španjolca u modrom dresu. U Dinamu šute, Olmo šuti, spominju se ponude, ali pravih vijesti o transferu sjajnog Španjolca nema.

Izet je uz fotografiju stavio opis: Nagovorio sam ga! Ostaje u Dinamu! Daniel Olmić - otkrio je Hajrović. Ostaje nam samo nadati se da je ovo istina. 

>>> Pogledajte slavlje Dinamovaca u Norveškoj

Ključne riječi

Komentara 23

VL
vladek
08:05 28.08.2019.

Dao Bog da ostane,samo ti odi dobrovoljno kamo hočeš

MG
mato.greganic
08:47 28.08.2019.

Hajrović pa taj nemre igrati ni u trećoj ligi, Bjelicu bi trebali kazniti ako ga još jednom stavi u momčad, katastrofa od igranja zuji ko muha bez glave pa moj Dinamo uvije počne igrati sa igračem manje Hajrović nikad ne dođe na tekmu.

MO
modovisisajteMaraschino
11:20 28.08.2019.

bolje da igra u Dinamu, nego da grije klupu u nekom klubu. drugi "problem" je što sada nitko ne želi Dinamu platiti masnu odštetu za Olma zbog novog ugovora. U svakom slučaju, Olmo će sigurno dignuti još cijenu za minimalno 5 milijuna € gore, Dinamo će lijepo profitirati, a kada vrijeme za rastanak dođe, nadam se da će navijači prirediti lijepi ispraćaj koji će svima pokazati, a naročito mladim nadama da dolaskom u Dinamo mogu samo napredovati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije