Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPREMNI ZA UZVRAT

Zašto se to ne bi ponovilo? Dinamo je već uspio pobijediti Sheriff 4:0...

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/7
24.08.2021.
u 21:31

Kad bi i ovaj put nogometaši Dinama ušli toliko rasterećeno, možda bi uspjeli ponoviti tako maestralan rezultat.

Dinamo mora pobijediti tri ili više razlike da bi nadoknadio 0:3 protiv Sheriffa iz Tiraspola prošlog tjedna. Statistika pokazuje da se nešto slično u kvalifikacijama za Ligu prvaka nije dogodilo 18 godina, ali povijest kaže da su plavi već uspjeli tako deklasirati moldavskog prvaka.

Naime, 2012. je Dinamo pod vodstvom Ante Čačića slavio protiv Sheriffa 4:0 u uzvratu. No, tad je u prvoj utakmici bilo 1:0 za hrvatskog prvaka.

08.08.2012., stadion u Maksimiru, Zagreb - Uzvratni susret 3. pretkola Lige prvaka, GNK Dinamo - FC Sheriff. Photo:Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Kad bi i ovaj put nogometaši Dinama ušli toliko rasterećeno, možda bi uspjeli ponoviti tako maestralan rezultat. Zato je na potezu trener Damir Krznar, koji je uoči utakmice najavio pozitivan rezultat i bolju igru no u Tiraspolu, bez obzira na probleme s ozljedama.

- Vjerujem da ćemo na kraju napustiti teren uzdignutih ruku. A ako će trebati, na stoperskim će pozicijama biti Livaković i Zagorac - istaknuo je Krznar i zapravo time želio potvrditi zajedništvo koje krasi momčad.

Ili je riječ o prividu. I to je nešto što će Sheriff pokazati nakon druge utakmice, a moglo bi na jedan ili drugi način odrediti Krznarovu sudbinu.

Što se pak tiče drugih pokazatelja, Tirana je 2003. posljednja u kvalifikacijama za Ligu prvaka uspjela nadoknaditi 0:3. Pobijedila je kod kuće 3:0 i potom dovršila posao nakon jedanaesteraca.

Neka se i Dinamo tako upiše u povijest!

Ključne riječi

Komentara 2

MO
Moskovija
07:37 25.08.2021.

zašto se ne bi ponovilo? zato što je sada na klupi dinama - krznar! gotova priča....

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
22:40 24.08.2021.

Današnji šerifi su mahom brazilci,portugalci,,afrikanci i to nema veze sa ondašnjim šerifom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije