Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDARNI AS

Zašto frustrirani Đoković urla i iskaljuje se na Ivaniševiću? Slavni Hrvat poručio što misli o tome

Australian Open
ISSEI KATO/REUTERS
27.01.2024.
u 09:34

Svom stožeru je poručio kako su 'užasni i grozni', ali nije to prvi puta da se Đoković iskalio na Ivaniševiću i ostatku ekipe. Đoković i Ivanišević imaju poseban i buran odnos, koji je na kraju ipak postao vrlo uspješan.

Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković izgubio je polufinalni meč Australian Opena protiv Talijana Jannika Sinnera i to prilično glatko, bez da je imao pravu šansu za break i put prema pobjedi. Bilo je zanimljivo ponovno gledati komunikaciju Gorana Ivaniševića i najboljeg tenisača svijeta, odnosno Srbinovo ignoriranje naše teniske legende. Samo je u jednom trenutku zaiskrilo pa je Novak već tradicionalno urlao prema trenerskom boksu. 

GALERIJA Sin kuhara i konobarice deklasirao je Đokovića

Australian Open
1/12

Svom stožeru je poručio kako su 'užasni i grozni', ali nije to prvi puta da se Đoković iskalio na Ivaniševiću i ostatku ekipe. Đoković i Ivanišević imaju poseban i buran odnos, koji je na kraju ipak postao vrlo uspješan. Legendarni hrvatski tenisač i osvajač svih Grand Slamova već četiri godine surađuju. 

VEZANI ČLANCI:

- Puno puta ga ne čujem što uopće hoće jer su stadioni veliki, publika glasna… E to je sad pitanje kako reagirati, ne možeš reći milijun stvari jer je to previše informacija, a i sudac gleda. Moraš reći jednu-dvije stvari da ga smiriš. Nekada on misli da je servis kriv što je izgubio poen, a nešto drugo je možda bilo. Ne možemo pričati tijekom meča da se objašnjavamo. Onda se dogovorimo da se vraća na jednu-dvije stvari koje ima u glavi, i on se stabilizira - rekao je Goran svojedobno za Sportklub i dodao:

- Ne smeta meni kad on viče, znam kako je, bio sam igrač, to su velike emocije koje se moraju negdje izbaciti. Vidi, neka se izviče, neka se isprazni, samo neka pobijedi, to je suština. Malo dodatnog stresa, što da radimo, zato i postoje tablete za smirenje. 

Komentara 6

CH
chatterbox
16:15 27.01.2024.

Čudno, obrisan mi komentar, a pitanje je bilo zašto nema rezultata drugog muškog polufinala? Hvala, znam da ste jako zauzeti.

Avatar CUBE
CUBE
20:04 05.02.2024.

2-3 riči pa se smiri, Kalovac - Kalobag - Vilovitica 🤓

DU
Deleted user
15:31 27.01.2024.

Je li se netko od vas ikad posvadjao sa zenom, a onda nakon 2-3 sata ljubav itd. Ista stvar tu, da Djokovicu ne odgovara Goran, odavno bi mu dao otkaz.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije