Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIO JE NERVOZAN

VIDEO Frustrirani Đoković izgubio živce i urlao prema Goranu Ivaniševiću: 'Užas, tako ste loši'

Australian Open
ELOISA LOPEZ/REUTERS
26.01.2024.
u 08:58

Za Đokovića je ovo prvi poraz u karijeri u polufinalu Australian Opena gdje je osvojio rekordnih deset naslova.

Srpski tenisač Novak Đoković neće obraniti naslov na Australian Openu nakon što ga je u petak u polufinalu sa 6-1, 6-2, 6-7, 6-3 pobijedio četvrti tenisač svijeta Talijan Jannik Sinner poslije tri sata i 22 minute igre. Za Đokovića je ovo prvi poraz u karijeri u polufinalu Australian Opena, gdje je osvojio rekordnih deset naslova. 

GALERIJA Đoković ispao u polufinalu Australian Opena

Australian Open
1/5

Đoković je tijekom cijelog susreta uglavnom bio miran i nije se svađao s publikom i svojim stručnim stožerom. Ipak, u posljednjem setu bio je vidno nervozan te je na kraju izgubio živce. 

Svoje nezadovoljstvo srpski tenisač je pokazao prema svojem stručnom stožeru, u kojem je bio i njegov trener Goran Ivanišević. Na videosnimci može se čuti kako Đoković frustrirano dobacuje prema svom boksu. 

VEZANI ČLANCI:

– Kako ste loši... Užas, užas, svi! – govorio je Đoković. Video možete pogledati OVDJE

- Puno ga puta uopće ne čujem što hoće jer su stadioni veliki, publika je glasna. Pitanje je kako reagirati, ne možeš reći milijun stvari jer je to previše informacija, a i sudac gleda. Moraš reći jednu ili dvije stvari da ga smiriš, nekad on misli da je servis kriv što je izgubio poen, a bilo je možda nešto drugo - rekao je jednom prilikom Ivanišević zašto Đoković ima takve ispade. 

Komentara 20

Avatar southman
southman
09:31 26.01.2024.

Nisam pomislio da ću ovo ikada napisati ali " nimalo mi nije žao Ivaniševića što ovo trpi " !

ZP
Zabranjen pristup
10:17 26.01.2024.

Naucio je pobjedjivati,treba naucizi i gubiti kao gospodin

LJ
ljudemisi
09:26 26.01.2024.

Geđa nije uzeo dovoljnu dozu jer se bojao da će Australci kontrolirati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije