Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U TRAVNOM

Zaprešić Boysi na otvaranju, igrat će se humanitarna utakmica za Matiju Capara

Navijači u kafiću
Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
15.06.2018.
u 11:22

Bit će to druženje i za najmlađe, organizirat će se likovne radionice, moći će se zaigrati i nogomet.

Ležite na ležaljci, ispred vas veliko platno, pokraj vas Zaprešić Boysi i Svjetsko prvenstvo može početi.

– Moja je ideja da oživimo Travno. Svaki kvart ima neku priču, neki sadržaj, a mi samo Dane Travnog koji nisu baš zaživjeli. Želim da dođu obitelji s djecom, psom, da sve bude skroz opušteno. Mogu ljudi donijeti i svoju cugu, leći na ležaljku i zabaviti se – počeo je organizator Hasan, nekadašnji vođa Bad Blue Boysa, iz doba kada je skupina nastala, a to je bilo 1986. godine.

Dakle, u subotu, pa nakon toga u četvrtak 21. lipnja i utorak 26. lipnja u Travnom kod atomskog skloništa u ulici Božidara Magovca 167 ili kod caffe bara Azzuro moći ćete navijati za nogometnu reprezentaciju Hrvatske.

Bit će to druženje i za najmlađe, organizirat će se likovne radionice, moći će se zaigrati i nogomet. Zamišljeno je i da se u suradnji s Futsal Dinamom organizira utakmica humanitarnog karaktera za obitelj nedavno preminulog Matije Capara.

– Nadamo se da će Hrvatska igrati dobro, da će dugo gurati na ovom turniru i da ćemo se u Travnom svi zajedno moći jako dobro zabaviti. Koncept je doista neformalan i vjerujem da ćemo pamtiti ovo Svjetsko prvenstvo po dobrom nogometu, uspjehu vatrenih i našoj zabavi – rekao je Hasan.

Dođite u Travno, zabavite se i navijajte za vatrene.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije