Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Žapci se više boje gripe u Gradu nego jugaša u vodi

09.01.2019.
u 20:40

U svim tim utakmicama prikazan je i odličan vaterpolo, pa nema razloga da tako ne bude i u večerašnjoj utakmici Lige prvaka (20.30, Arenasport) u kojoj je Jug domaćin

Za razliku od prijašnjih, ove su sezone utakmice Juga i Mladosti iznimno neizvjesne. U Kupu su uspješniji bili Dubrovčani (jednom u Zagrebu, drugi put u Gružu), ali je zato Mladost bila bolja u Regionalnoj ligi i to u gostima. U svim tim utakmicama prikazan je i odličan vaterpolo, pa nema razloga da tako ne bude i u večerašnjoj utakmici Lige prvaka (20.30, Arenasport) u kojoj je Jug domaćin.

- U posljednje tri utakmice koje smo s njima odigrali jako smo im se približili. Ne vidim razloga da tako ne bude i ovaj put. Ne osjećamo imperativ pobjede, ali pozitivan rezultat u gostujućoj utakmici Lige prvaka puno bi nam značio i otvorio bi nam vrata prema plasmanu na Final Eight. Koja god momčad na Gružu ostvari pozitivan rezultat, ima se pravo tome nadati. Ostajemo nekoliko dana u Dubrovniku, pa se nadam da se nećemo zaraziti gripom - kaže trener Mladosti Zoran Bajić.

Vratar i kapetan Ivan Marcelić malo je, istina, šmrcao proteklih dana, ali to je bila samo prehlada...

- Dobro smo se odmorili u posljednja dva i pol tjedna, prije svega psihički. Jer prosinac nam je bio iznimno naporan, u 12 dana odigrali smo 11 utakmica. Nadam se da ćemo dolje pružiti dobru igru i, naravno, idemo na pobjedu. Pogledali smo snimke prijašnjih utakmica i vidjeli što smo dobro napravili, a što trebamo ispraviti i zaključili da smo im jako blizu - naglašava Marcelić.

Jugaši su nakon finala Kupa radili individualno, a okupljanje momčadi nakon blagdana nije proteklo bez problema jer su zbog vremenskih nepogoda dva dana kasnili Grk Alex Papanastasiou i Rus Danil Merkulov.

- Samo sedam dana nakon okupljanja imamo tešku utakmicu u Ligi prvaka. Nakon tri dvoboja sa Zagrepčanima ove sezone možemo biti sigurni da nas čeka težak susret jer je Mladost u tim utakmicama pokazala veliku kvalitetu. Ne znam u kakvom ćemo stanju biti, no nadam se da možemo biti dobri kao i u prosincu. Iako možemo očekivati da će blagdanska stanka ostaviti traga. U svakom slučaju iznimno uvažavamo Mladost i samo se nadam da ćemo biti kompletni s obzirom na ovu gripu koja hara Gradom - napominje Jugov trener Vjeko Kobešćak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije