Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jug i Mladost

Bajić: Pokušat ćemo pobijediti, ako nam to dopuste

08.01.2019.
u 17:27

Kao i svaki put, mi ćemo i sada pokušati pobijediti. Ako nam se to dopusti – kazao je na jučerašnjoj konferenciji za novinare trener Mladosti Zoran Bajić

Mladost i Jug ove sezone kao da su se podijelili: žapci su nenadmašni u Regionalnoj ligi, a gospari dominiraju (također bez ijednog poraza) u ipak nešto jačoj Ligi prvaka.

Sad dolazi srijeda i njihov sraz u Ligi prvaka (šesto kolo). Može li se ovaj trend promijeniti pa da Zagrepčani i u ovoj konkurenciji “zapapre” Dubrovčanima kao što su to učinili u natjecanju regionalaca na samom početku sezone?

1/5

– Kao i svaki put, mi ćemo i sada pokušati pobijediti. Ako nam se to dopusti – kazao je na jučerašnjoj konferenciji za novinare trener Mladosti Zoran Bajić.

Pomalo dvosmisleno? Da, u Mladosti ne kriju svoje nezadovoljstvo suđenjem u nedavnom finalu Kupa koji je Jug dobio s 8:7 iako su mladostaši tri minute prije kraja vodili sa 7:6. A odlučujući pogodak domaćin je postigao iz dvojbenog peterca.

Mladostaši i jugaši zaključali su tom utakmicom 2018., a sada novim međusobnim srazom otvaraju i 2019. godinu. Bit će to njihov četvrti obračun, Jug zasad vodi s 2-1 u pobjedama.

– Ali ako se uzme razlika pogodaka, onda smo na nuli. Oni su nas dva puta u Kupu pobijedili s pogotkom razlike, a mi njih u Regionalnoj ligi s dva – šali se Bajić, zadovoljan što će na jug otputovati u kompletnom sastavu.

Mladost se, naime, u subotu u Regionalnoj ligi sastaje i s Primorcem (igra se u Budvi jer bazen u Kotoru se renovira), pa se žapci nakon Juga neće vraćati u Zagreb, nego će ostati u Dubrovniku gdje će trenirati zajedno s jugašima.

– Pokušavamo smanjiti vrijeme na putovanjima, a što više trenirati i odmarati se. Buljubašić je imao gripu, ali oporavio se. Nadam se da nam se u Dubrovniku, gdje hara gripa, neće još netko razboljeti – zaključio je Bajić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije