Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMO OBJAVIO

Zaklada 'Nema predaje' otvorila novi natječaj za stipendije. Ovo su informacije za prijavu

Zagreb: Zagrijavanje igrača prije utakmice Dinamo i Lokomotiva
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
31.10.2023.
u 16:01

Za sve učenike i studente koji se prijavljuju obavezno je članstvo u GNK Dinamo. Zaklada "Nema predaje" ukupno će podijeliti sedam dodatnih stipendija kroz dvije kategorije za prijavu

Zaklada "Nema predaje" je zbog neutrošenih sredstava odlučila otvoriti novi natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima u školskoj i akademskoj godini 2023/24., objavili su iz Dinama na službenim stranicama kluba. Zaklada će dodijeliti još sedam stipendija u dvjema kategorijama za prijavu učenika završnih razreda srednje škole i studenata:

- Stipendije za učenike završnih razreda/studente sportaše s invaliditetom (ukupno 3 stipendije)
- Stipendije za učenike završnih razreda/studente po socioekonomskom statusu (ukupno 4 stipendije

GALERIJA Dinamo slavio protiv Lokomotive preokretom u posljednjim minutama (2:1)

Zagreb: Zagrijavanje igrača prije utakmice Dinamo i Lokomotiva
1/14

"U prvoj kategoriji mogu se prijaviti učenici završnih razreda srednje škole i studenti s invaliditetom koji su ujedno sportaši", napominju iz kluba pa dodaju: "Obavezno je članstvo u sportskom klubu registriranom na području Republike Hrvatske." Za drugu kategoriju pak navode:

VEZANI ČLANCI:

"U drugoj kategoriji mogu se prijaviti učenici završnih razreda srednje škole i studenti prema socioekonomskom kriteriju. Kandidati u ovoj kategoriji ne moraju biti sportaši. Kategorija se odnosi na mlade bez jednog ili oba roditelja, one koji su pod skrbništvom, ili koji su učenici i studenti iz obitelji u kojima mjesečni prihod po članu kandidatova kućanstva, ostvaren u razdoblju od 01.01.2022. do 31.12.2022. ne prelazi iznos od 310,00 eura."

Za sve učenike i studente koji se prijavljuju obavezno je članstvo u GNK Dinamo. Dodatne detalje i natječaj možete vidjeti OVDJE.

VIDEO Društvene mreže oplele po Modriću: 'On je na desetom mjestu? Nema šanse...'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije