Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
legende pokazale veliko srce

Zahvaljujući Kranjčaru, Oliću i društvu dvije škole dobile opremu vrijednu tisuće eura

Foto: Privatni album
1/8
18.05.2022.
u 12:47

Na ovaj način zaokružena je jedna sjajna priča koja je na najbolji način promovirala Bosnu i Hercegovinu, ali i Hrvatsku u najboljem mogućem svjetlu

Humane zvijezde BiH i Hrvatske odigrale su povijesnu utakmicu početkom mjeseca na travničkoj Piroti. Susret legendi nogometa i drugih slavnih s ovih prostora obilježen je humanitarnom notom koja je rezultirala velikom pomoći za opremanje suvremenih informatičkih učionica dvije škole u Travniku i to Katoličkog školskog centra (KŠC) “Petar Barbarić” u Travniku i Mješovite srednje škole “Travnik”.

Sada, samo dva tjedna kasnije, organizator ovog nogometno-humanitarnog događaja, Ivica Džambas, u suradnji s predstavnicima poduzeća Doper-Tech iz Kiseljaka, u prostorijama ove dvije škole iz Travnika uručio je 30 modernih računala, po 15 za svaku od škola, s dodatnom opremom potrebnom za izvođenje nastave informatike.

Na ovaj način zaokružena je jedna sjajna priča koja je na najbolji način promovirala Bosnu i Hercegovinu, ali i Hrvatsku u najboljem mogućem svjetlu. 

- Zahvaljujemo se Humanim zvijezdama BiH i Hrvatske, Hrvatskom nogometnom savezu, Vladi SBK, općini Travnik, Europskoj uniji u BiH, svim sponzorima, a posebno ljudima koji su kupovinom ulaznice pomogli ovaj događaj - rekao je Ivica Džambas.

>> Navijači skinuli nogometaše Dinama:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije