Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DONOSIMO DETALJE

Potpuni zaokret nove slovenske vlade prema Hrvatskoj: Arbitraža ušla u koalicijski ugovor!

18.05.2022.
u 10:33

Naime, Hrvatska je izravno spomenuta u koalicijskom ugovoru nove lijeve vlade Roberta Goloba, što su ga Golobov Pokret sloboda, Socijalni demokrati i Ljevica, koje ulaze u novu vladu, zaključili tijekom prošlog vikenda, i to upravo u kontekstu rješavanja otvorenih pitanja i implementacije arbitraže. U koalicijskom ugovoru na 85 stranica precizno se navodi što će raditi i kakvu će politiku zastupati nova vlada.

Komentara 101

DU
Deleted user
10:46 18.05.2022.

Koja su zlovenci govna, ali meni paše, možda se razrijede u Hrvatskoj. Svaka politička odluka ima i kontra odluku, koja je naša?

JU
juma
10:40 18.05.2022.

Nije to ništa neočekivano. Treba ostati miran i ne zakuhavati bez potrebe, ali čvrsto braniti svoju poziciju. U krajnjoj liniji na gubitku su gradjani i jedne i druge drzave, ali ako Slovenci vode takvu politiku, mi ne mozemo drugačije.

Avatar solinarep
solinarep
10:42 18.05.2022.

Ma nije moguće?! SDP i Grbin su sve sredili 😏🙄

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?