Naslovnica Sport domaći nogomet

Zagrebački dio Nadzornog odbora podržao trenera Krstičevića


James i Lima su na izlaznim vratima jer im se ne da plaću čekati kao praznik
28. travnja 2012. u 08:02 9 komentara 2 prikaza
Miso Krsticevic (1)
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Petorica Hajdukovih nadzornika, predsjednik Josip Paladino, te Jako Andabak, Ljubo Pavasović, Ante Majić i Vjekoslav Hrabar, to je onaj zagrebački dio Nadzornog odbora bijelih, saslušali su trenera Mišu Krstičevića.

Sastanak se zbio u odvjetničkom uredu Ljube Pavasovića u centru Zagreba, u Jurišićevoj se rješavala sudbina Hajduka, a uz Krstičevića su još bili v.d. sportskog direktora Milo Nižetić i predsjednik Hrvoje Maleš. Željeli su čuti trenerove planove o novoj sezoni, njegovo mišljenje o aktualnom igračkom kadru. Uglavnom, Krstičević je dobio podršku u svom radu i viziji, a to znači da je dobio zeleno svjetlo za mladi, poletni i agresivni Hajduk. Naravno, sve to znači i jeftini Hajduk, koji će se uglavnom oslanjati na juniorski kadar koji je Krstičević trenirao dok nije preuzeo prvu momčad. Naravno, sve to ne znači da se bijeli ne kane ojačati za predstojeću sezonu. Plan je jeftino i kvalitetno kupovanje, to baš ne ide zajedno, ali najprije valja vidjeti tko sve odlazi iz Hajduka.

>> Na koga su bacili oko u Hajduku, a tko je na izlaznim vratima čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista <<

 

Elipso

  • -obrisani-:

    Pa trenera Krstičevića treba podržavati jer kao prvo ne igra on nego igrači a kao drugo igrači imaju sjajne rezultate i predstave u poslednje vrijeme..

  • Nordovest:

    Podržavam i ja Krstičevića, i šteta je što u prvenstvu ima još samo dva kola. da ih je bar sedam, ode hajduk , hvala bogu, u drugu ligu.

  • zivacVL:

    Najbolje je i sve klubove presliti u Zagreb! Što će uopće tamo neki Hajduk, Split...kada imamo Dinamo, Lokomotivu...pa i pola Dalmacije i Hercegovine, koja navija za \"prave\" klubove, je u Zagrebu!