Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAJDUK
Povratak na članak

Zagrebački dio Nadzornog odbora podržao trenera Krstičevića


James i Lima su na izlaznim vratima jer im se ne da plaću čekati kao praznik

Komentari 9

DU
Deleted user
08:41 28.04.2012.

Najbolje je i sve klubove presliti u Zagreb! Što će uopće tamo neki Hajduk, Split...kada imamo Dinamo, Lokomotivu...pa i pola Dalmacije i Hercegovine, koja navija za \"prave\" klubove, je u Zagrebu!

VL
OB
-obrisani-
09:36 28.04.2012.

Pa trenera Krstičevića treba podržavati jer kao prvo ne igra on nego igrači a kao drugo igrači imaju sjajne rezultate i predstave u poslednje vrijeme..

VL
NO
Nordovest
09:51 28.04.2012.

Podržavam i ja Krstičevića, i šteta je što u prvenstvu ima još samo dva kola. da ih je bar sedam, ode hajduk , hvala bogu, u drugu ligu.

VL
OB
-obrisani-
11:21 28.04.2012.

28.04.2012. u 08:41h zmisevic je napisao/la: Najbolje je i sve klubove presliti u Zagreb! Što će uopće tamo neki Hajduk, Split...kada imamo Dinamo, Lokomotivu...pa i pola Dalmacije i Hercegovine, koja navija za \"prave\" klubove, je u Zagrebu! valjda je za za ovo sadašnje stanje jajduka kriv mamić, marković i grad zagreb, oni su vam kupili limu, pimu cimu jimu i sve ostale koje su vam menađerćići lopovčine ponudili dok vam je tuta bugarin rasjerao domaće igrače, oni su vam uništili tomasova, vidjet češ gdje če taj dečko igratii za koju godinu, sreća da je modrić proglašen neperspektivnim u jajduku i otjeran u mrski vam zagreb, da nije poslali bi ga u primorac jer ne pristaje na smannjenje ugovora, oj tuđmane vizionaru, tvoja rečenica o stoci sitniog zuba svakim danom dobija nove potvrde

VL
Avatar džon vejn
džon vejn
11:26 28.04.2012.

Svake godine ista priča o čistkama. Ovi koji nešto valjaju (Anas,Vukušić,Lima,Neretljak) će otić a onda će shvatit da neće imat s kim igrat i da nemogu nikoga dovest pa će neki krampovi od igrača i dalje ostat u klubu.

VL
BS
bstrabi2
11:52 28.04.2012.

Šta ima Zagrebački nadzorni odbor si Hajdukom?Svaki neka čisti pred svojim vratima...

VL
DU
Deleted user
12:35 28.04.2012.

beli444a6...eh sad i ti spomenu puno Zagrepčana u liku i djelu Mamića i Markovića. I tko je rekao da je meni Zagreb mrzak? Nisam niti rekao da ne volim Dinamo! Rekao sam nešto drugo. Zamisli da Mamić vodi Dinamo (Zagreb), iz Gruda, a Marković iz Bugojna vodi HNS sa sjedištem u Zagrebu! Ma, brate, idi u Split, živi, radi, vodi Hajduk, Split i to je to! Budi u Zagrebu, vodi koga hoćeš u svom omiljenom mjestu! Dakle, po meni i Balakov i svi ljudi koji su došli sa strane u Split živjeti i raditi, piti kavu, plaćati porez, kupovati na splitskoj pjaci spizu...što fali? Kao u ostalom što su u Dinamu Sammir, Eduardo, Modrić...E, kad su u Dinamu, još k tomu kada su se proslavili onda je to za tebe ok. Kada ne uspiju, kada je to u Hajduku, onda je to \"tuta Bugarin\" rastjerao domaće igrače? Tko je rastjerao Prosinečkog, Deverića, Kranjčaa...? Isto \"tuta Bugarin\"?!

VL
Avatar prof.baltazar
prof.baltazar
13:17 28.04.2012.

Sezona je završena i ove zadnje utakmice trebaju odigrati igrači koji nisu dobili priliku te nogometaši iz juniorskog pogona Hajduka. Rezultat nije u prvom planu. A trenerima u Hrvatskoj treba dati vremena jer ni Guardiola se nebi snašao u ovome cirkusu.

VL
OB
-obrisani-
13:47 28.04.2012.

Mišo inzistira na tome da Hajduk igra sličan sistem kao FC Barcelona samo što još nije uspio među svojim balunašima pronači Messija, Xavia i Iniestu..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.