Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FINALE U NEDJELJU

Zagreb svladao Meškov i izborio finale SEHA lige!

Zagreb
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Autori: mp/VLM, dm
12.04.2013.
u 18:59

Rukometaši Zagreb Croatia osiguranja prvi su finalisti SEHA lige. U polufinalu su u Skoplju svladali bjeloruski Meškov 31:29.

Zagrebaši su loše otvorili susret, gubili i po četiri razlike pa je Meškov na odmor otišao s minimalnom prednošću. No, Zagrebaši se u nastavku bude i s raspoloženim Ivićem na golu do 44. minute prelaze u vodstvo 23:20. Nakon toga Zagreb osam minuta prije kraja odlazi na plus pet, čime je pitanje pobjednika bilo riješeno.

Najraspoloženiji danas bi je Stepančić sa sedam, dok je Horvat zabio šest golova. Ilić je skupio deset obrana. Kod Meškova je najbolji bio Ljubo Vukić, nekadašnji igrač Zagreba koji je zabio 10 komada.

U drugom polufinalu sastaju se dva makedonska kluba, Metalurg i Vardar. Zagreb će finale igrati u nedjelju u 19 sati.

Stepančić: Imali smo puno sreće

- Protiv Meškova smo igrali pred praznim tribinama, a u finalu nas čeka pakao - istaknuo je Boris Dvoršek, trener CO Zagreba.

U prvom poluvremenu bjeloruski prvak vodio je sa četiri razlike (12:16).

- Imali smo puno, puno sreće što smo na poluvrijeme otišli samo sa pogotkom minusa - rekao je Luka Stepančić, najbolji strijelac Zagrebaša.

Nakon prvog poluvremena iz svlačionice kao da je izašla jedna sasvim druga momčad Zagreba.  

- Odigrali smo jako dobro drugo poluvrijeme. U obrani smo bili čvrsti, agresivni, Ivić je počeo dobro braniti. Zašto smo u prvom poluvremenu primili 17 pogodaka? Zašto smo bili anemični? Na ta pitanje još ne mogu dati odgovor jer sam sa momčadi tek mjesec dana - rekao je Dvoršek.

Goluža na utakmici

Kamere su na tribinama snimile i Slavka Golužu, bivšeg trenera Zagreba. Zoran Gobac tijekom poluvremena spustio se u svlačionicu i očito dobro motivirao igrače.

>> Šola sve dogovorio s Gazpromom, ali ugovor potpisuje Mihajlovski

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije