Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEHA LIGA

Zagreb slavio protiv Meškova pogotkom u posljednjoj sekundi

08.02.2014., Arena Zagreb, Zagreb - Rukometna utakmica Velux EHF Lige prvaka, skupina A, 8. kolo, RK CO Zagreb - HC Motor Zaporozhye. Zlatko Horvat. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
20.09.2014.
u 17:00

Završilo je 29:28 za momčad koju privremeno vode Saračević i Kelentrić.

Rukometaši PPD Zagreba u svom su trećem ovosezonskom nastupu u regionalnoj SEHA GSS ligi ostvarili drugu pobjedu svladavši kao gosti u Bjelorusiji Meškov iz Bresta 29:28 (13:14).

Pobjednički pogodak u posljednjoj sekundi susreta postigao je Domagoj Pavlović. Najefikasniji u sastavu Zagreba bio je kapetan Zlatko Horvat s osam golova, po četiri su dodali Ilija Brozović, Josip Valčić i Mario Vuglač, dok su kod Meškova po četiri gola postigli Janko Božović, Denis Rutenka i Sergej Šilovič.

Obje momčadi sada imaju po šest bodova iz tri susreta, kao i makedonski Metalurg. Na vrhu je mađarski MKB-MVM Veszprem s 15 bodova iz pet dvoboja.

Rukometaše Prvog plinarskog društva Zagreb vodili su privremeni treneri Zlatko Saračević i Mario Kelentrić nakon što je klub prije tri dana odlučio smijeniti Borisa Dvoršeka.

>> Smijenjen trener PPD-a Zagreb Boris Dvoršek

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije