Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE IDE I NE IDE...

Zagreb izgubio i treću utakmicu u Ligi prvaka: Kiel bio prejak na svom terenu

Zagreb: EHF Liga prvaka u Areni, PPD Zagreb protiv THW Kiel
Igor Kralj/PIXSELL
13.10.2021.
u 20:24

Domaćin je pobijedio 36:28, ali na poluvremenu je još uvijek tinjala nada u iznenađenje jer bilo je svega tri gola razlike...

Rukometaši Zagreba nisu uspjeli ni u petom nastupu skupine Lige prvaka ostvariti pobjedu, bolji od njih bio je domaćin Kiel 36:28 (18:15).

Iako je na poluvremenu postojala određena nada u iznenađenje, nestala je nakon drugog dijela, u kojem je njemački gigant potvrdio status favorita te se lako othrvao svih pokušajima hrvatskog prvaka.

Plinari su sad dodatno "zabetonirani" na pretposljednje mjesto u skupini sa samo jednim bodom. Iza njih je samo Meškov Brest bez ijednog boda.

A taj jedini koji je Zagreb osvojio jest protiv Elveruma (27:27) na domaćem terenu. Na prvom mjestu je Aalborg sa šest bodova, odnosno četiri tri pobjede i jednim porazom, baš kao i Kiel.

Ako hrvatski prvak želi proći skupinu, mora biti minimalno šesti, a upravo je Elverum s bodom više ispred, no i utakmicom manje.

Ovoj e druga sezona zaredom u kojoj zagrebaši ne znaju za pobjedu i to je već podosta zabrinjavajuće ako se uzme u obzir status koji taj rukometni klub ima...

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije