Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva HNL

Zadrani u Zagreb po prekid lošeg niza

'Zadar-Slaven04_dis_spo_0310'
'Photoshop'
20.11.2009.
u 09:32

Nogometaše Zadra očekuje danas jedno od najzahtjevnijih gostovanja i to kod posljednjeplasirane momčadi u ligi, Zagreba.

Zadrani se nakon pet uzastopnih gostujućih poraza nadaju kako konačno mogu osvojiti barem jedan bod, čemu su bili blizu i u Zaprešiću, gdje su nesretno izgubili u završnici, te kod Lokomotive, u utakmicu koju je odlučila dokazana pogreška suca.

Vrijeme ometalo pripreme

Trener Zadra Dalibor Zebić požalio se jučer kako je u pripremi današnjeg dvoboja, unatoč dvotjednoj reprezentativnoj stanci, imao puno problema.

– Imali smo mali ciklus priprema, ali ih zbog teškog, blatnjavog terena na našem stadionu nismo mogli provesti na zadovoljavajući način. Usto, u Kranjčevićevoj nećemo moći računati na trojicu kažnjenih igrača, vratara Ježinu te Ćurjurića i Mršića. Alimanović pak cijeli tjedan nije trenirao zbog bolesti, dok je Bilaver imao obiteljsku tragediju pa neće konkurirati za današnji dvoboj – istaknuo je trener Zadrana, koji se nada kako bi možda baš igrači koji će biti u momčadi protiv Zagreba, a koji su dosad bili u drugom planu, mogli pozitivno iznenaditi.

Naime, na nekoliko gostovanja njegova momčad išla je u punom sastavu, ali unatoč tomu, napominje Zebić, nisu odigrali bajno.

Ne mogu dugo držati 0:0

– Na posljednja dva gostovanja nismo igrali loše, međutim rezultat je izostao. Stoga se nadam kako ćemo iz Zagreba nešto donijeti. Idemo fenjerašu, a to nikad nije lako jer oni traže izlaz iz te situacije i sigurno će napraviti sve da nas pobijede. Idemo protivniku koji je nervozan, tako da ćemo pokušati što dulje izdržati bez primljena gola. No, s druge strane, moramo i zabiti jer, poučeni iskustvom, znamo da ne možemo dugo držati 0:0 – iskren je strateg Zadrana, koji je najavio da će zaigrati s dvojicom napadača, a još nije odlučio hoće li jedan od njih biti mladi Ivan Santini, koji je s dva pogotka u posljednjoj utakmici potopio Varteks.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije