Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napad na autobus

Zadar se ispričava, Partizan prijeti istupanjem iz lige

nathan
AFP/PIXSELL
Autori: , bb/VLM
13.12.2010.
u 12:20

- Strašno! Odjednom je iz mraka poletjelo kamenje, a s obzirom na njegovu veličinu i količinu, dobro smo i prošli - kaže Todorić

Košarkaški klub Zadar oštro je osudio incident neodgovornih pojedinaca koji su napali autobus u kojem su se nalazili igrači i vodstvo KK Partizana.

“Taj kukavički napad nema veze sa sportom, i tražimo da se počinitelje uhiti i sankcionira za necivilizirani ispad”, ističe se u priopćenju te naglašava da se direktor Zadra Zdenko Mičić ispričao čelnicima beogradskog kluba “zbog neugodnosti prouzročenih barbarskim postupkom pojedinaca koji nemaju apsolutno nikakve veze s navijačima Zadra”.

Napad u Zadru, pri čemu je trener gostiju zadobio posjeklinu, izazvao je u Beogradu brojne reakcije.

– Strašno. U trenutku kada smo se uputili prema aerodromu, odjednom je iz mraka poletjelo kamenje na autobus. Razbijeno je staklo, čiji su dijelovi napravili posjeklinu na glavi trenera Vlade Jovanovića. S obzirom na veličinu i količinu kamenja te na štetu na autobusu, sreća je da nije još tko stradao. Nije ni toliko strašno koliko je moglo biti – rekao je Partizanov sportski direktor Dragan Todorić.

Todorić je rekao da su košarkaši Partizana imali uobičajenu policijsku pratnju, ali da policija nije mogla reagirati jer se sve dogodilo u trenutku.

– Razgovarat ćemo s čelnicima NLB lige, koji moraju reagirati, jer je strašno to što se dogodilo – najavio je Todorić.  

U komentarima na objavljene tekstove redom se osuđuje ponašanje huligana za koje se tvrdi da sigurno ne pripadaju košarkaškoj publici. Spominju su i nemili događaji povezani s navijačima koji su se dogodili i na sportskim borilištima u Srbiji. Huligansko ponašanje pojedinaca još je jednom iskorišteno i za poziv srbijanskim klubovima da napuste NLB ligu te da natjecanje nastave u Srbiji.

Ključne riječi

Komentara 16

OB
-obrisani-
16:09 13.12.2010.

Hrvatski nivo.Bacati kamenje po mraku,i onda pobeci......Na sta li me to podseca?zadrani su navece ljudine Hrvatske,i to one prave Hrvatine koje se nicega ne boje,i svi veliki trkaci posle okrsaja....Hehehe.....

DU
Deleted user
12:21 14.12.2010.

a gde pise da Partizan preti istupanjem iz NLB Lige? To KK Partizan nije izjavio ni u jednoj recenici. A sta reci za Zadar- najvece selo u Hrvatskoj.

SB
sbb
15:39 13.12.2010.

Sto mozes? Rane su jos uvjek \'friske\'. Mozda za 50-ak godina bude malo drukcije....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije