Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kolumnist Monda

Za Prosinečkog Hrvatska nije među favoritima eura

Robert Prosinečki
Goran Stanzl
26.05.2012.
u 21:15

Prosinečki je u krug favorita izdvojio Španjolce, Nijemce te Nizozemce

Robert Prosinečki bit će za vrijeme Eura kolumnist srpskoga portala Mondo, a svoj honorar proslijedit će u dobrotvorne srhe. U najavi EP-a, govorio je o favoritima, među koje nije svrstao Hrvatsku.

- Španjolci su favoriti, ali mislim da će teško osvojiti europsko, pa svjetsko, pa ponovo europsko zlato. Tu su uvijek Nijemci, a i Nizozemci imaju dobru reprezentaciju - kazao je Robi.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar antuntun55
antuntun55
22:26 26.05.2012.

srbenda ko srbenda...Hrvatska mu niti u primisli...

Avatar babas
babas
22:31 26.05.2012.

Robi je realan,i ja baš tako mislim. Od mogućih iznenađenja stavio bih Rusiju i Danku kao vrlo jake ekipe,možda bi tu mogli biti i naši ako obrana bude dobra.

OB
-obrisani-
22:05 26.05.2012.

Nema veze Robi.... ali ne zboravi i oni koji nisu favoriti mogu svakog pozitivno iznenadit... I tebe... !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije