Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SANJA KRUŽEVIĆ

Za Hrvatsku ne želi ni čuti? Atraktivna Srpkinja odbrusila obožavatelju iz Dalmacije

Sanja Beba Kružević
Foto: instagram.com/sanjabebaaa
1/5
15.02.2021.
u 10:21

Atraktivna glasnogovornica NK Vojvodine medijima je postala zanimljiva u srpnju 2019. godine

Sanja Kružević, djevojka koju prati neslužbena titula najljepše glasnogovornice regije, odgovarala je u nedjelju na pitanja svojih brojnih obožavatelja na Instagramu.

Danas ih je na toj društvenoj mreži više od četrdeset tisuća, a njezine objave po svemu sudeći iz dana u dan gleda i određen broj ljudi iz Hrvatske.

Tako je nekog štovatelja iz dalmatinskih krajeva zanimalo hoće li možda ovog ljeta posjetiti hrvatsku obalu, na što mu je Kružević odbrusila da "ljetuje samo u Srbiji".

Podsjetimo, atraktivna glasnogovornica NK Vojvodine medijima je postala zanimljiva u srpnju 2019. godine nakon što se pojavio video koji je posvjedočio da se tijekom jedne konferencije za medije strateg Nenad Lalatović mučio držati pogled podalje od njezina dekoltea.

Posljednjih su dana brojni prenosili njezine fotografije s odmora u Zanzibaru, kamo je otišla dok su se nogometaši kluba u kojemu radi pripremali za nastavak sezone u Turskoj.

Foto: instagram.com/sanjabebaaa

Ključne riječi

Komentara 19

VI
Vito
11:11 15.02.2021.

Tako bi morali svi s njezine strane Dunava, Drine i Bojane. A ne da nama zagađuju i ovo malo Jadraskog mora.

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
11:11 15.02.2021.

Hahaha opet promocija srpskog mesa... joj velike važnosti "glasnogovornica fud_balskog kluba" sa sisama 😕🙃

Avatar Danco2
Danco2
11:40 15.02.2021.

ma nije problem ima dosta srpkinja koje lituju kod nas tj rade kao sobarice, konobarice, itd

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije