Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stanje nije dobro

Nova nada: Michaela Schumachera preselit će u Dallas

Michael Schumacher
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
20.09.2017.
u 17:22

Bravo tvrdi da je obitelj blizu donošenja takve odluke koja bi im, ako ništa drugo, barem dala novu nadu

Michael Schumacher još uvijek se oporavlja od teške ozljede koju zadobio u prosincu 2013. godine na skijanju. Bivši višestruki prvak u Formuli 1 otada je podvrgnut mnogobrojnim operacijama, a iz bolnice je prebačen u svoj dom u Švicarsku na kućno liječenje.

Tamo se nalazi već dugo, a informacije o njegovu stanju dolaze na kapaljku. Obitelj je odlučna u tome da sačuva privatnost i zasad je u tome prilično uspješna. No, ipak, povremeno procure neke informacije kao što je lani Luca di Montezemolo, bivši šef Ferrarija, otkrio da je stanje prilično loše.

Sličnu stvar sada piše njemački magazin Bravo koji tvrdi da obitelj razmišlja i o preseljenju u SAD, točnije u Dallas. Naime, tamo se nalazi klinika koju vodi Mark Weeks, specijalist za takve vrste trauma i ozljeda na mozgu.

"Imamo veliko iskustvo s takvim traumama. U Europi vjerojatno nema klinike koja obrađuje toliko slučajeva kao i mi", poručio je Weeks.

Bravo tvrdi da je obitelj blizu donošenja takve odluke koja bi im, ako ništa drugo, barem dala novu nadu u to da će se njihov Michael oporaviti...

Komentara 11

DU
Deleted user
18:20 20.09.2017.

Nažalost Schumacher se "ne oporavlja kod kuće, od teške ozljede" nego Scumacher kod kuće vegetira, usljed teške ozljede, a taj dr. Mark Weeks će im samo izmusti još par milijuna dolara, a stanje se popraviti neće.

DH
dalibor.hren
17:39 20.09.2017.

Na žalost, samo će liječnici lopovi pojesti svo, pošteno stečeno, Michaelovo bogatstvo!

DU
Deleted user
19:54 20.09.2017.

Schumacher je otišao u mirovinu kao najbogatiji sportaš svih vremena - i onda ti se dogodi da postaneš biljka....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije