Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rennes - Nice 1:2

Werder svladao Eintracht, Levante i Athletic remizirali

Bundesliga - Werder Bremen v Eintracht Frankfurt
POOL/Reuters/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
26.02.2021.
u 23:08

Ovom pobjedom Werder je stigao na 12. mjesto sa 26 bodova, dok je Eintracht ostao četvrti sa 42 koliko ima i treći Wolfsburg

Odigrani su susreti koji su bili na rasporedu za petak u ligama petice.

Werder - Eintracht 2:1

Nogometaši Werdera u prvom su susretu 23. kola njemačkog prvenstva na svom terenu svladali Eintracht iz Frankfurta sa 2:1 (0:1). Goste je u vodstvo doveo Andre Silva (9), no u nastavku su Gebre Selassie (47) i Sargent (62) kreirali preokret. Ovom pobjedom Werder je stigao na 12. mjesto sa 26 bodova, dok je Eintracht ostao četvrti sa 42 koliko ima i treći Wolfsburg. Na vrhu je Bayern sa 49 bodova, dva manje ima drugi RB Leipzig.

Levante - Athletic 1:1

Nogometaši Levantea i Athletica iz Bilbaoa u prvom su dvoboju 25. kola španjolskog prvenstva igrali 1:1 (1:0). Oba pogotka postignuta su iz kaznenih udaraca, domaći su poveli preko Rogera Martija (34-11m), a poravnao je Raul Garcia (56-11m). Ova dva sastava susrest će se ponovno za šest dana, opet u Valenciji, ali u mnogo važnijem dvoboju, uzvratu polufinala Kupa u koji ulaze nakon 1-1 iz Bilbaa otprije 15 dana.  Osmi Levante sada ima 32 boda, dva više uz utakmicu više od devetog Athletica. Vodi Atletico Madrid sa 55 bodova, tri više uz utakmicu manje od drugog Real Madrida.

Rennes - Nice 1:2

U prvoj utakmici 27. kola francuskog nogometnog prvenstva Nice je kao gost nadigrala Rennes sa 2:1 (1:1). Gosti su poveli iz kaznenog udarca kojega je realizirao Gouiri (19-11m), na 1:1 poravnao je sjajnim udarcem s više od 20 metara Grenier (39), da bi nastavku novo vodstvo i pobjedu Nici osigurao Daniliuc (59). Nice je sada 12. na ljestvici sa 32 boda, dok je Rennes osmi sa 38. Na vrhu je Lille sa 58 bodova, drugi Lyon ima 55, a treći Paris SG 54.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije