Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ FABREGAS

Wenger: Jeste li ludi, nikada ne bih silio nikoga na igru

Cesc Fabregas
Reuters
02.04.2010.
u 16:46

Britanski The Sun u petak je donio informaciju po kojoj španjolski nogometaš Cesc Fabregas, član Arsenala, nije slomio nogu na ogledu protiv Barcelone, već ranije.

Magnetska rezonancija pokazala je lakše puknuće fibule desne Fabregasove noge zbog čega je okončao ovu sezonu u Arsenalovu dresu, ali i doveo u pitanje nastup za Španjolsku na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu, koje počinje 11. lipnja.

Prvotno se govorilo da je Fabregas slomio potkoljenicu pri kontaktu s Carlesom Puyolom, koji je uvjetovao jedanaesterac za Arsenal i nakon toga pogodak samog Fabregasa za 2:2 u prvom četvrtfinalnom ogledu Lige prvaka.

No The Sun je naveo, prema povjerljivim izvorima, da je Fabregas slomio taj dio noge četiri dana ranije i to u ogledu protiv Birminghama. Osvrnuo se, prilično žestoko, na to trener Arsenala Arsene Wenger.

- Jeste li vi normalni, pa nikada ne bih u igru slao igrača koji je ozlijeđen ili bi bilo koga prisiljavao na igru. To nije istina, Fabregas je bio spreman za igru - krenuo je Wenger i nastavio:

- Njegova fizička spremnost testirana je na dan utakmice, kao i na samom zagrijavanju uoči početka. Svi su testovi pokazali da je spreman, kao što je i sam govorio da ne osjeća nikakvu bol. Mogu gotovo odgovorno tvrditi, jer je takav bio i liječnički izvještaj, Cesc nije imao ništa slomljeno prije starta ogleda s Barcelonom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije