Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Život poslije Arsenala

Wenger će uskoro objaviti na čiju klupu sjeda, ima četiri ponude

Arsene Wenger
Foto: NordPhoto/PIXSELL
07.02.2019.
u 19:09

Sigurno je jedino da Francuza nećemo gledati u Premiershipu

Legendarni francuski nogometni stručnjak Arsene Wenger (69) vraća se nogometu. Prema pisanju lista The Times, Wenger na stolu ima četiri ponude i vrlo brzo će donijeti odluku.

Niti jedna ponuda nije iz Premiershipa, a prema pisanju lista, Wenger takvu ponudu ne bi ni prihvatio iz poštovanja prema Arsenalu na čijoj je klupi sjedio 22 godine.

PSG mu nudi mjesto sportskog direktora, neimenovana reprezentacija ga želi kao izbornika, ali The Times navodi da nema izgleda da Francuz nešto od toga prihvati jer ga i dalje vuče klupa, i to u nekom od trofeja gladnih klubova. 

Preostale dvije ponude su iz vodećih europskih momčadi, međutim autor članka ne navodi se njihova imena. U posljednje vrijeme se Wenger spominjao kao mogući nasljednik Nike Kovača na klupi Bayerna, ali i kao trener Milana i Real Madrida.

Wenger je od 1996. do 2018. vodio Arsenal te je s Tiopnicima osvojio 17 trofeja, od toga tri naslova prvaka. Trenirao je i Nagoyu, Monaco i Nancy.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije