Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Baš sramota

Toliko o 'borcu': Klub iz Banja Luke prekinuo utakmicu, povod je nezapamćen

Tavares
Foto: Press Association/Pixsell
07.02.2019.
u 18:37

Banjalučki je klub odluku donio tijekom poluvremena

Banjalučki Borac potpisao je u četvrtak poslijepodne u turskome Beleku nezapamćeno sramotan potez. Odbio je nastaviti prijateljsku utakmicu protiv Maribora, a povodo tome zvuči upravo nevjerojatno - momčad je previše gubila!

Naime, Viole su do poluvremena natrpale mrežu Borca s četiri komada, što je kod suparnika izazvalo revolt i rješenje da više ne izađe na travnjak, prenosi službena stranica mariborskog kluba.

>> Pogledajte video: Navijači čekaju u redu za ulaznice Dinamo – Viktoria Plzen

Skandaloznu su odluku objasnili tvrdnjom da je Maribor obećao kako neće nastupiti s prvom momčadi, a pri objašnjavanju s čelnicima Borca nije pomoglo ni to što je Maribor doista na travnjak izveo sasvim drugačiju momčad u odnosu na 1:1 protiv moskovskog Spartaka odigranih u srijedu.

Maribor je nastupio u sastavu: Cotman, Milec, Rajčević, Uskoković, Kolmanič, Vrhovec, Pihler, Vršič, Žugelj, Mešanović i Tavares, dok su u nastavku utakmice na teren trebali istrčati ovi igrači: Irgolič, Klinar, Šme, Dervišević, Maher, Grajfoner, Kramarič, Felipe Santos, Mulahusejnović, Matko, Sunny Omoregie.

Nažalost, nisu dobili prigodu jer je utakmica protiv Borca stala već na poluvremenu. Usput budi rečeno, protiv Spartaka su dres Viola nosili Pirić, Klinar, Ivković, Šuler, Viler, Dervišević, Cretu, Hotić, Kramarič, Mlakar i Zahović  

Komentara 4

Avatar Olujni
Olujni
20:02 07.02.2019.

Janeze, Janezi, pa ne moze to tako, Srbi uvijek moraju pobijediti u svemu, ako im negdje ne ide, onda je to sigurno Vatkansko-kominternovsko-imperijalisticko-cionisticka zavjera protiv goloruke srpske nejaci....

SK
strogo kontrolirani vlakovi
22:52 07.02.2019.

A zovu se Borac!

JU
juma
23:27 07.02.2019.

Bolje bi im pristajao naziv Bjegunac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije