Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
propao do kraja

Branič koji je mučio Dinamo mora u zatvor, čak je i bivšu ženu htio podvoditi

Tomas Repka
Foto: Petar Glebov/Pixsell
07.02.2019.
u 16:44

Tomaša Repku​​​​​​, imeđu ostaloga, pamtimo i po danima kada je nosio dres praške Sparte

Tomáš Řepka, nekadašnji češki reprezentativac koji je ostvario sasvim solidnu karijeru, osuđen je na 15 mjeseci zatvora zbog prijevare.

Naime, posrnuli 45-godišnji muškarac prodao je nekoj ženi luksuzni automobil, što samo po sebi ne bi bilo problematično da je vozilo bilo njegovo. 

>> Pogledajte video: Navijači čekaju u redu za ulaznice Dinamo – Viktoria Plzen

U stvarnosti je pripadalo rent a caru, a budući da ženi u međuvremenu nije vratio novac, na što se obvezao u potpisanom dokumentu, sudu nije preostalo ništa drugo nego da ga pošalje iza rešetaka.

U zatvorskoj se ćeliji trebao naći još lani jer je oglašavao seksualne usluge bivše supruge bez njezina znanja, ali mu je sud kaznu u visini šest mjeseci preinačio u rad za opće dobro.

Tomaša Repku​​​​​​, imeđu ostaloga, pamtimo i po danima kada je nosio dres praške Sparte, odnosno po odličnoj predstavi u Maksimiru u rujnu 2008. godine u prvom kolu Kupa UEFA-e.

U prvoj je utakmici bio neprelazna prepreka za Dinamove napadače (0:0), međutim u Češkoj ipak nije znao zaustaviti Pedra Moralesa, Dejana Lovrena i Milana Badelja, koji su uz konačnih 3:3 odveli momčad Branka Ivankovića u nastavak natjecanja.

Nosio je i dres Fiorentine, a možda je najljepše nogometne dane proveo u londonskom West Hamu. Tamošnji su mu navijači posvetili i pjesmu naziva Super Tom, pa je oproštajni nastup za Čekićare završio doslovno u suzama od ganutosti.

Repka je najavio da će se na presudu žaliti, ali veliko je pitanje hoće li se ponovo izvući.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije