Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slobodna borba

Weidman ne ostaje bez titule, prošao doping test

Chris Weidman (1)
Fight Site
13.07.2013.
u 11:14

Andersonov prvi poraz u UFC-u uživo je pratilo 12.399 gledatelja, a od ulaznica je prihod iznosio 4.862.000 dolara

Napokon su se dočekali rezultati doping testova obavljenih kod svih boraca na UFC-u 162. S obzirom na razna \"čudna\" događanja nakon meča između Andersona Silve i Chrisa Weidmana poslije kojeg je došlo do promjene vlasnika titule prvaka u srednjoj kategoriji, nije bio mali broj onih koji su bili uvjereni da bi se svašta moglo dogoditi prilikom objave rezultata doping testova.

Smatrali su da je to vrlo jednostavan način da se poništi pobjeda Chrisa Weidmana, ali takvo što se ipak neće dogoditi s obzirom na to da je Weidman prošao doping test, baš kao i svi ostali borci koji su prije tjedan dana nastupali u MGM Grand Garden Areni u Las Vegasu.

Potvrđene su i brojke koje je Dana White još ranije iznio, a radi se o broju gledatelja u dvorani te ukupnom prihodu od ulaznica. Andersonov prvi poraz u UFC-u uživo je pratilo 12.399 gledatelja, a od ulaznica je prihod iznosio 4.862.000 dolara.

Jednostavnom matematikom dolazi se do podatka da je prosječna cijena ulaznice iznosila čak 392 dolara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije