Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATI U EUROPI

Vukušić zabio u prvom nastupu, Bilić i dalje niže pobjede

Slaven Bilić
Foto: Ivana Ivanović/PIXELL
16.02.2014.
u 22:08

Bivšem izborniku Slavenu Biliću ove godine ide savršeno, iza njegova je Bešiktaša šest susreta, a i dalje ne zna za poraz

Ante Vukušić novi igrač u Lausanneu zabio je pogodak u prvoj utakmici za švicarski klub. Vukušić, koji je stigao na posudbu iz talijanskog drugoligaša Pescare, u strijelce se upisao u 28. minuti i odigrao čitavu utakmicu.

No, nije pomoglo budući da je njegova momčad poražena kod Young Boysa s 5:3 u 21. kolu prvesntva. Lausanne je posljednja momčad švicarskog prvenstva sa samo 10 bodova.

Slaven Bilić ne zna za poraz od Nove, s Bešiktašem se bori za Ligu prvaka

No zato bivšem izborniku Slavenu Biliću ove godine ide savršeno, iza njegova je Bešiktaša šest susreta, a i dalje ne zna za poraz. Dapače, u prva dva je remizirao s Borussijom M. i Trabzonsporom, a onda u turskom prvenstvu naredao pobjede nad Kayserijem, Gaziantepsporom, Kasimašom i, konačno, u nedjelju nad Bursasporom (1:0).

Slavlje je donio raspucani Portugalac Hugo Almeida (29) kojem je to 12. gol sezone. Da momčad igra odlično, pokazuje i to da su protiv solidnog Bursaspora cijelo poluvrijeme igrali s igračem manje. S utakmicom više od prvoplasiranog Fenerbahçea (+2 boda) i trećeg Galatasaraya (-2 boda), drži drugo mjesto, koje vodi u kvalifikacije Lige prvaka.

Petrić debitirao

Panathinaikos je u 25. kolu grčke lige slavio s 2:0 kod Panthrakikosa. Čitavu su utakmici odigrali Gordon Schildenfeld i Danijel Pranjić, a u 74. je minuti ušao Mladen Petrić. To mu je prvi nastup za grčku momčad.

>> Modrić zabio Getafeu! Real slavio, Sammir sjedio na klupi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije