Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žal za Ligom prvaka

Vukojević: Publika je bila baš dobra, ta nam je vibra pomogla

Ognjen Vukojević
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
29.08.2014.
u 11:30

– Bilo je lijepo, osjetila se pozitivna vibra s tribina i samo mi igrači znamo koliko nam je to pomoglo – rekao je Vukojević.

Nakon Aalborga Zoran Mamić je bio oprezan, dobro je pripremio svoju momčad za uzvratnu utakmicu protiv Petrolula. Dinamo je ostao europskim stanovnikom, ali ostaje i žal što modri nisu uspjeli doći do Lige prvaka.

– Žao mi je što nismo došli do Lige prvaka kao što je bio plan. No, stalno igramo u Europi, imamo šest utakmica i iz tog razloga na kraju možemo biti zadovoljni. Sve više izgledamo kao momčad, a biti ćemo još bolji.

U nedjelju Čop opet izlazi na Poljud.

– To će uvijek biti posebna utakmica. Žao mi je što Hajduk nije uspio, no ne vjerujem da će to umanjiti značaj derbija, uvjeren sam da će Hajduk imati i te kako dobru i veliku potporu Torcide.

Arijan Ademi još jednom odradio je svoj posao kako se od njega i očekivalo.

– Mi smo ovu utakmicu morali dobiti puno prije, a što je još važnije, i s više pogodaka razlike. Nakon ispadanja protiv Danaca bilo je nervoze, no pokazali smo da imamo klasu, a cilj nam je da napokon prezimimo u Europi.

Povratnik u Maksimir Ognjen Vukojević zadovoljan je prolaskom u skupinu EL, ali i ambijentom.

– Bilo je lijepo, osjetila se pozitivna vibra s tribina i samo mi igrači znamo koliko nam je to pomoglo.

U trenucima dok se još nije znalo da Dinamo i beogradski Partizan ne mogu igrati u istoj skupini, modri nogometaši nisu imali prevelikih problema s tim da putuju u Srbiju.

– Bilo bi to zanimljivo, ali meni je najvažnije da dobijemo suparnike s kojima možemo igrati, a što je još važnije i momčadi koje možemo proći dalje i igrati na proljeće u Europskoj ligi – zaključio je Dinamov veznjak Ognjen Vukojević sretno i zadovoljno napuštajući stadion u Maksimiru.

>> Mamić: Proljeće u Europi je želja, ali nije imperativ. Trebaju nam navijači!

>> Antolić presudio Petrolulu, Dinamo osigurao novu europsku jesen!

>> Plavi, kako do euro proljeća? Ne, nego do bar 15.000 ljudi

Ključne riječi

Komentara 6

SH
Shille
16:28 29.08.2014.

ovaj monkey face je takav bezkicmenjak da je to za popizdit.......

U1
ursus_1212
18:32 29.08.2014.

Njih 12 u publici su prava potpora. A i njegova cura , di bi ona bila da on nema love???

LI
list68
07:52 30.08.2014.

Igrač kakav je Vukojević, mora govoriti ono što mu se naredi, jer te novce koje dobiva u dynamu više nigdje ne bi dobio. Uostalom u dynamu, i o dynamu čak i komentatori moraju govoriti ono što Mamić naredi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije